Saatiin haaste...

...tosin se saatiin jo joku aika sitten. Parempi myöhään kun ei milloinkaan. :)
Haastajana oli siis Ella.
Kysymykset

1. Mikä on unelmarotusi ja miksi?
Mustaterrieri. Voiko koira enää upeamman näköinen ollakaan

 2. Mikä on kiinnostavin koiralaji, jota et harrasta?
 Hmm.. Suojelussa on jotakin kiehtovaa.

3. Minkälaisia tulevaisuuden suunnitelmia ja tavoitteita teillä on?
Kun Rossi olisi vain terve. Jos se on terve niin yritetään saada tuloksia PK-puolelta. Ja tottakai toko ja näyttelyt kuuluvat elämään enemmän tai vähemmän. Ensi vuonna olisi tarkoitus saadaa Rossille TK1, TK2 ja BH. Siis jos kaikki menee niinkuin elokuvissa (yleensä ei mene..).
Papparainen jos pysyy virkeänä ja hyväkuntoisena niin hyvä juttu. :)

4. Suosikkikuvasi koirastasi?

Rompposesta ei ole suosikkia, mutta tässä kuva joka ei ole vielä blogissa ollut

Kuva Pasada ky

5. Mikä on paras tapa viettää aikaa koirasi kanssa?
Parhaita hetkiä ovat ne, jolloin kuvittelet ymmärtäväsi koiraasi ja että se koirakin ymmärtäisi sinua. Rossin kanssa näin ei turhan usein käy. :D Mutta uskon, että me vielä joskus löydetään se yhteinen sävel.
Papparaisen kanssa riittää välillä vain se, että katseet kohtaa ja se on siinä. Lähes täydellinen yhteisymmärrys, sellainen että tulee tippa linssiin. Rossinkin kanssa tulee tippa linssiin, mutta lähinnä epätoivosta. :D
Lisätään vielä, että Rossin kanssa on parhaita hetkiä ne aamun hetket, kun ei ole kiire minnekään ja Romppis tulee selälleen kainaloon ja lipaisee (ja yleensä antaa kyllä hampaastakin vahingossa). Siinä sitten köllitään ja rapsuttelen pennun massua. Nykyään niitä hetkiä on harmittavan vähän, uusi työni on vähentänyt myöhäisiä aamuherätyksiä rajusti. :)
6. Miksi omistat juuri koiran, etkä muuta eläintä?
Koiran kanssa on helpompi harrastaa kuin hamsterin. Ja olen allerginen lähestulkoon kaikille muille karvaisille olennoille, minkä takia musta ei heppatyttöäkään tullut.

7. Millä sanoin kuvailisit koiraasi?
Ago - maailman paras pappakoira

Rossi -ADHD pikkupaskiainen, mutta pois en vaihtaisi

8. Onko olemassa rotua, jonka haluaisit omistaa, mutta jonka pitäminen ei ole nyt mahdollista?
Jo edellä mainittu mustaterrieri ja podhalanski. Syytkin ovat varmaan aika selvät, laumanvartija ei sovi tämän hetkiseen elämään. Ja Veikko ei anna mun ottaa mustaterrieriä, ne on kuulemma pelottavia :D

9. Mistä koiraharrastuksesi on lähtenyt käyntiin?
Perheemme edellisen koiran, tiibetinterrieri Tunskin kuoltua alkoi vimmattu koirakuume ja juoksutin mm. kk saksanseisoja Azaa kaikissa kissanristiäisissä. Ja sitten, 4 vuoden kinuamisen jälkeen tuli Agostini :)
10. Mukavin hetki päivänä, jolloin vastaat näihin kysymyksiin.
Käveltiin Rossin kanssa kanavan laitaa, oli lenkkimaisemat kohdillaan ja Rompponenkin pysyi pois kanavasta, vaikka mieli selvästi teki mennä uimaan. :)
11. Koirasi paras koirakaveri?
Rossi tykkää kaikista, Ago ei tykkää oikeastaan kenestäkään. :D PomPomin BFF on kuitenkin varmaan Hilla-walesinspringerspanieli. :)
 

Muuten ei kuulu ihmeitä, Rossin mulittamista mietin, en ymmärrä miten se kasvattaa tuollalailla tuota turkkia. Kammottavaa!

Kommentit

  1. Hih, meillä on ollut mustaterrieri ja olihan se hieno eläin :)
    Mieluummin kuitenki ottaisin nyt ehkä suursnautserin, mustissa ja bouvierissä sitä turkkihommaa on niin järkyttävän paljon..
    - Oona

    VastaaPoista

Lähetä kommentti