Pentuja


Ei pentusuunnitelmia vuodelle 2021.
Minä, kuten kaikki muutkin kasvattajat, saan tällä hetkellä kymmeniä tiedusteluja lagotonpennusta. Valitettavasti en pysty kaikkiin tiedusteluihin vastaamaan, mutta mikäli olet kiinnostunut tulevaisuudessa pennusta juuri meiltä, älä epäröi ottaa yhteyttä. Toivon, että pentukyselyssä kertoisit ennenkaikkea itsestäsi ja siitä miksi erityisesti haluat Life with-pennun.

Life with -lagottopentu myydään ensisijaisesti aktiiviseen, harrastavaan kotiin lemmikiksi. Lagottomme saattavat olla keskimääräistä temperamenttisempia ja aktiivisempia, jonka vuoksi en lähtökohtaisesti myy pentua vain lenkkikaveriksi. Kiinnostus näyttelyihin tai kilpailemiseen koiraharrastuslajeissa on plussaa, muttei välttämätöntä. Pennusta, lupaavastakaan, ei kuitenkaan voida varmuudella sanoa sitä, millainen siitä kasvaa. Tämän vuoksi kaikki pennut myydään ensisijaisesti kotikoiriksi.
Life with-pennunostajalle on itsestään selvää, että koira terveystutkitaan virallisesti sen ollessa 12-24 kuukautta vanha. Vahvasti suosittelen myös koiran luonteen arvioimista esimerkiksi MH-kuvauksen tai luonnetestin avulla. 


Kommentit