LPKY:n treeneissä

Lähdettiin joulu tauon jälkeen taas torin parkkihalliin treenaamaan tokoa. Ago oli ollut päivän mökillä riehumassa, josta johtuen (?) ei treeneissä tehnyt yhtään mitään hyvin. Kotona jo oli levoton, joten en sitten tiedä, oliko satuttanut itsensä päivällä juostuaan hulluna pitkin saarta ja jäitä. Tai sitten ei vain ollut meidän päivä.

Aloitettiin luoksepäästävyydellä. Itseasiassa huijasin, tämä meni tosi hyvin. :D Istui paikallaan, vaikka mieli tekikin hypätä Jennin syliin.
Paikalla makuu, en mennyt piiloon, matka ei ollut pitkä, häiriötä oli ja silti itkettiin. Kuinka alkeisiin pitää oikein palata, kun vaikka olisinkin vain edessä, palkkaisin ja aika olisi lyhyt, niin pitää itkeä. Epätoivo iskee.
Jäävät liikkeet tehtiin 3 koirakkoa kerrallaan. Ensin oli vuorossa maahanmeno. Tai siis olisi pitänyt olla, mutta Ago päätti, että hänhän ei maahan mene. Jäi seisomaan, otin uudestaan mitään sanomatta, edelleen seisoi. Viimeisellä kerralla sitten meni maahan. Kun odotellessa otettiin maahanmenoja, ei mitään ongelmaa, mutta liikkeenä ei sujunut millään. Seisominen meni paremmin. Seuraamisosiot huonohkot.
Hyppy hetsailin vähän, kun tuntui niin laiskalta. Noh, tässä ei suurempaa valittamista, istui hyvin ja tuli hyvin takaisin, kun ohjaaja muisti sanoa oikean käskyn. ;)

Katsellaan jossei tämä toko nyt ala tästä sujua niin pidetään kunnon treenitauko, ei tehdä yhtään mitään. Motivaatio laskee molemmilta, jos jokaista edistysaskelta kohti otetaan 3 askelta takapakkia...

Kommentit