Pieni parannus..

Käytiin tänään Agon kanssa möllitoko kisoissa.. Huonon informaation takia, olimme paikalla tunnin myöhässä, mutta onneksi meidät huolittiin kisaamaan! :) Avoinluokka oli jo menossa, kun saavuimme paikalle, joten suoritimme paikallamakuun alokasluokkalaisten kanssa, tosin menin piiloon. Aika oli minuutin lyhyempi kuin virallisesti, eli 2min, mutta eipä se meitä haitannut. :D


Paikalla makaaminen 9, haukotteli paljon ja äännekkäästi (rauhoitteli itseään) ja vaihtoi lonkalle. Eli levotonta, muttei liian levotonta. Ihan tyytyväinen olen, kun otetaan huomioon, etten edes muista milloin viimeksi ollaan otettu piilomakaamista.
Seuraaminen taluttimetta 7, haahuili. Mielestäni en edes jännittänyt paljoa, mutta Ago paineistui silti. Kisamaisia treenejä pitää varmaan ruveta tekemään... Ja ei ottanut perusasentoja ollenkaan!!
Liikkeestä maahanmeno 7, seuraamisosuus haahuilua ja maahanmeno hidas. Eli Ago rauhoitteli taas.
Luoksetulo 8, se pysähtyi! Miinusta siitä, että ennakoin käskyssä ja siitä, että pysäytyksen jälkeinen vauhti oli hidas. Sitäkin pitää siis treenata.
Liikkeestä seisominen 7, ennakoi, haahuili seuraamisosuudessa... Mutta seisoi nätisti.
Nouto 0, taaskaan ei löytänyt kapulaa. Muuten todella kaunis nouto, mutta kapulan löytämisessä ongelmia. Mun pitää treenata heittotekniikkaa ja ostaa isompi kapula.
Kauko-ohjaus 8, muuten ei yhtään mitään valittamista, tässä vaiheessa alkoi häntäkin heilumaan ja alkoi olla taas kivaa.. Mutta ensimmäisessä i-m vaihdossa tarvittiin kaksoiskäsky maahan menemiseen, ensimmäinen käsky oli liian vaisu. Muuten todella hienot vaihdot! Kerran nosti pyllyä, mutta se ei kuulemma haittaa, jossei paikka vaihdu.
Hyppy 8, kaksoiskäsky istumiseen, mutta muuten todella nätti!
Kokonaisvaikutus 8½, Tuomari (Mia Kähkönen) pitää meidän työskentelystä, Ago tekee mielellään hommia mulle, mutta tuo paineistuminen...
Yht. 141,5p, II-tulos ja 3. sija.Pientä hiomista ja jotain pitää keksiä paineistumiselle.. Kisamaisempia treenejä?
Tyytyväinen olen kuitenkin, nyt taas tietää mitä tulee treenata!

med hieno mitali. ;)

Kommentit