Hierontaluento

Eilen oli nuorisojaoksen hierontaluento, osanottajia muutamia, joista osa jo täysi-ikäisiä. :) Raili oli tekemässä juttua Älppäriin, mistä voikin sitten lukea tarkemmat tarinat.
Luentoa pitämässä oli Asta Luukkonen. Astalla oli mukanaan Lempi sheltti, jota kaikki halukkaat pääsivät hieromaan Astan ensin näytettyä ja kerrottua perusasiat.
Mulle ainakin jäi päällimmäiseksi se, että hieroa tulee rauhallisilla ja varmoilla otteilla, koko ajan tarkkaillen koiraa. Lempistä näki selvästi kun ei tuntunut hyvältä, - jos osasi katsoa. Mun "hierominen" meni koiran katsomiseksi, milloin se lipaisi huuliaan, heilautti tassuaan, tai mitä ikinä tekikään. Eleet olivat pieniä, mutta selkeitä, jos niitä osasi tulkita. :)
Toivottavasti kaikki paikalla olleet saivat edes jotain irti. Hieromaan oppii vain tekemällä, mutta kannattaa tietää mitä tekee, ettei tuota koiralle turhaa stressiä ja kipuakin. :)

Nuorisojaoksessaa tapahtuu seuraavaksi

Nuorten SM AGI ja SM Toko Varkaus elokuussa
Nuorisojaos suunnittelee osallistumismatkaa Varkauteen nuorten SM-kisoihin 01.08.2009 Nuorten SM TOKO ja 02.08.2009 Nuorten SM AGI.
Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan nuorten SM-TOKOon tai -agilityyn Varkaudessa, niin ota yhteyttä 31.3. mennessä (ilmoittautuminen ei ole sitova) nuorisojaosvastaaviin Jenni Heikkiseen puh: 050 492 3453 tai s-posti: jenni.heikkinen@hotmail.com tai Sari Hakuliseen puh: 050 348 8202 tai s-posti: sari.hakulinen@netti.fi
Lisätietoja matkasta myöhemmin!

Nuorisojaoksen leiri 23.–24.5. Haukkulaaksossa
Leirillä tutustutaan mm. seuraaviin lajeihin:MEJÄ, BH-koe. canicross, flyball ja suojelu.
Leiriohjelmaan kuuluu lajeihin tutustumisen lisäksi saunomista (ja uimista), sekä paljon mukavaa yhdessä oloa saman henkisten nuorten ja heidän koiriensa kanssa.
Lisätietoja leiristä nuorisovastaavilta.
Leirille ilmoittaudutaan erillisellä kaavakkeella, joka lähetetään nuorisojäsenille kotiin. Kaavake tulee myös LPKY:n nettisivuille http://lpky.fi/nuorisojaos.htm .

Nuorisojaoksen toko-kurssi
Nuorisojaos järjestää jäsenilleen oman huhtikuussa alkavan tokokurssin.
Mukaan otetaan n.10–15 nuorta koirineen ja kurssin hinta on 5 euroa.
Käytännön harjoittelun lisäksi myös teoriaa. Teoria pidetään todennäköisesti jo maaliskuun lopussa.
Kouluttajina Satu Tolonen ja Kaija Kalaoja.
Ilmoittautua kurssille voi sähköpostiin jenni.heikkinen@hotmail.com tai soittamalla 050-4923453.

Seuraa tiedotusta yhdistyksen kotisivuilta http://lpky.fi/nuorisojaos.htm

Kommentit