Mukavaa menestystä

Takana rankka ja kiireinen viikonloppu. Perjantaina lähdimme perheen voimin Elimäelle ja lauantaina olivat pappani hautajaiset. Agon kanssa lähdimme jo lauantaina linja-autolla kotiin. Hienosti mies matkusti, suurimman osan ajasta makoili lattialla ja mulkoili "kaikkeen tuonkin hullun eukon kanssa joutuu". :D


Joose-welshi (Wiseman) oli hienosti esiintynyt Paulan kanssa Imatran näyttelyssä. Tuomari oli kovasti kehunut, ainoana vikana rungon kapeus. Kapeudesta johtuen laatuarvosanaksi tuli H, hyvä. Kunhan poika tuosta vankistuu, niin uudestaan samalle tuomarille.


Samaisessa näyttelyssä siskoni irlanninvesispanieli Taro (Curlyco Chocolate Shot) oli ROP, saaden viimeisen sertin ja tullen Suomen ja Eestin valioksi! Onnea valtavasti Arjalle ja Anssille! Taro pääsi myös ryhmässä 6 parhaan joukkoon, wau!


Tämä aamu starttasi näyttelyharjoituksilla, joissa olin kouluttajana. Ihanaa, kun kerrankin oli tarpeeksi paljon kouluttajia ja pienet ryhmät! Joose oli omistajansa kanssa ja ihan kivasti meni. Lopuksi kokeilin taas sitä setteriä, joka pitäisi Lappeenrannassa esittää. Tuli älyttömän hyvä mieli kun Paula sanoi, että mä puhun koiraa, mulle annetaan koira ja mä vaan esitän sen. En ole pitänyt ikinä itseäni mitenkään hyvänä handlerina, joten tuo oli todella mukava kommentti. :)

Koulutusten jälkeen kipaisimme Teijan kanssa ABC:llä ostamassa ruokaa ja sitten takaisin Cittarille mätsäriin.
Paikalla oli paljon koiria ja meteli oli melkoinen, Joose taas vähän stressasi, mutta oikein reippaasti oli kumminkin. Joose esiintyi isoissa ja sai hienosti punaisen. Myöskin Ago sai omalla vuorollaan punaisen. Punaisten kehässä Ida esitti Agon, vaikka aluksi vähän hirvittikin, kun herra tykkäsi Idasta ehkä liikaakin. ;) Ago pääsi n. 15 parhaan joukkoon, me Joosen kanssa 10 parhaan joukkoon ! Tuomari mietti ilmeisesti todella kauan Joosen ja Manu-gordoninsetterin välillä, mutta tällä kertaa Manu veti pidemmän korren ollen isojen punaisten 1.! Manu oli lopulta myös Best In Show! Onnea Krista!


Erittäin epäedustava kuva musta ja Joosesta. :D

Junior Handlerissa kilpailin afgaaninvinttikoira Castron kanssa (Sonate's Capt. Sunshine). Suorituksemme oli ihan kiva, vaikka mun affen esittämistaidot eivät olekaan mitenkään erityisen hyvät. :D Suorituksemme riitti kuitenkin ensimmäiseen sijaan! Ida ja Ago olivat neljänsiä, onnea! Toiseksi tullut tyttö esitti erittäin hienosti westietä, uskaltaisin sanoa että hänestä kuullaan vielä!
Jostain kumman syystä mun ja Castronkin piti mennä Best In Show -kilpailuun, josta ei kuitenkaan tällä kertaa menestystä tullut. :)

Päivä oli kuitenkin mukava ja ihan menestyksekäs, kiitokset seurasta ja muusta Teijalle, Annille, Idalle ja Hannelle! :)Kuvat jälleen Anni M:n käsialaa. :)

Kommentit

  1. heh, no hienosti ja hienosti.. tai Joose oli hienosti mut mie olin lähinnä hukassa XD

    VastaaPoista

Lähetä kommentti