Lappeenranta KV

Huhh, nyt se sitten on tältä vuodelta ohi, pääsiäsnäyttely. Kummoista menestystä ei itselle tullut, mutta kavereille sitten senkin edestä. ;)

Lauantaina päivä alkoi dallujen parissa. Esitin Tomin (Lähde Haun Aqvavitix). Tomppa ei ole varmaan ikinä seisonut niin pitkää aikaa paikallaan! :D Poika oli tuomarin makuun liian raskas, mutta sijoitus oli hienosti luokan toinen, kera erittäin hyvän! Tomi hävisi vain veljelleen ja jätti 2 muuta junnu-urosta taakseen. Hyvä Tomppeli!

Seuraavaksi kehään meni Dooris irlanninsetteri (Marjakarhun Fiini-Aurinko). Dooris on sitä mieltä, että häntähän ei asetella, joten ainakin sen puolesta erotuimme joukosta. Muut setterit aseteltiin ja ne seisoivatkin kuin patsaat, mutta tämä neiti seisoi vapaasti (vähän sinnepäin.. ;)). Dooris sai myöskin EH:n sekä mukavan arvostelun. :)

Sitten oli jäljellä enää junnukehä, jossa tuomarina oli Marja Talvitie. Kilpailin p&s snautseri Lululla (Preffer Unique). Suoritus oli mielestäni (ja muistaakseni ;)) onnistunut, eikä Niinakaan keksinyt mitään pahaa sanottavaa. Emme kuitenkaan päässeet jatkoon, mutta mitäs me pienistä, kun ei nekään meistä. ;)) Voipi olla että meidät nähdään Lulun kanssa vielä junnukehissä... Ida kilpaili Agon kanssa, Agolta vaan taisivat olla käytöstavat vähän hukassa... :D
Superpaljon onnea Pinjalle, joka oli Jillan kanssa 3. ja erityisesti Pilville, joka oli ensimmäisessä kilpailussaan PP1 ! Aivan mahtavaa, Pilvin ja Tinkan yhteistyö oli jotain niin kaunista katseltavaa !

En jaksanut lähteä edes kotiin, vaan jäin hallille suoraan odottamaan illan käppänöitten erkkaria. Erkkarissa kisasin Iitalla (Hosszubereki-Csaszar Tirlittan), joka inhosi kehän mattoa yli kaiken. Aluksi seisomisessa oli pientä hiomista, mutta kun handleri kävi inspiroimaan ja soveltamaan, niin löytyi toimiva tyyli. Suorituksemme ylti toiseen sijaan, neljästä kilpailijasta. ;) Onnea myöskin muille menestyneille !
Sitten odoteltiin p&s käppänöitten rotukehää. Esitin Iitan myöskin rotukehässä, erinomaisen arvoisesti. Iita oli myöskin luokkansa 3., Raisan ollessa ERI4. Paras narttu kehä tuotti sitten handlerille kummastusta. Tuomari otti jatkoon junnunartun, Iitan ja kaksi valiota, eli Iita menikin avoimen luokan 1. ja 2. ohi. Tuomari perusteli tämän sillä, että kaikki 3 olivat tasaisia, mutta Iita esiintyi Pn kehässä parhaiten. Loppujen lopuksi Iita oli PN4 saaden myös vara-sertin! Onnea Hakulisille ja erityisesti ihanalle Iitalle!
Illalla oli varsin väsynyt olo, 13 tuntia putkeen jäähallilla...

Sunnuntaina ei ollut muita kehiä kuin junnut ja Iitan rotukehä. Kisasin sekä pm:ssä että osarissa Unolla (Zorrazo Jalopeno). Tällä kertaa suorituksemme ei riittänyt sijoituksille, mutta eipä se ollut teknisestikään erinomainen. :)
Junnukehästä kipitettiin vauhdilla käppänäkehälle esittämään Iita. Talvitie arvosteli pikku neidin EH2:n arvoiseksi. :)
Illalla oli vielä illallinen, kotiutuessa oli jälleen väsy olo...

Maanantaina oli rauhallisin päivä, esitin vain kelpie Fanin (Bestseller Funny Face), joka oli PN3&va-ca. Onnea Susannalle ! Kelpietten menestys oli muutenkin mukavaa, lappeenrantaan tuli sekä urosten cacib, että sertti, onnea Mirkalle ja Tiinalle !
Junnuissa en kilpaillut, koska tuomari oli turhankin tuttu, eli Papusen Niina. Niina teki mielestäni aivan oikeat valinnat, ja taas nähtiin pari lappeenrantalaista sijoilla! Taru oli nuorempien 5. ja Pinja vanhempien 3., onnea ! Idakin taisi tippua vasta viimeisten joukossa!
Eilen illalla talkoiden jälkeen oli todella väsynyt ja tavallaan helpottunutkin olo. Kunnialla selvittiin ja kehähuoltokin oli ilmeisesti toiminut ihan hyvin, huh. :) Valtavat kiitokset kaikille kehähuollossa olleille, teistä oli valtava apu !

Huh, nyt on lyhyesti kerrottu koko viikonlopusta. Toivottavasti mitään olennaista ei unohtunut. ;) Kuvia tulee ehkä myöhemmin...?

Kommentit

 1. Moi!
  Hienosti esitit kaikki koirat mitä näin! Onnea!
  T:Stefi

  VastaaPoista
 2. IIIIIIIIso kiitos taas Jennille parhaalle handlerille ikinä kyllä Tomppe ihan loistaa siun kanssa!
  t.Tomppeli pomppelin kotijoukot

  VastaaPoista

Lähetä kommentti