Näin tajuaa taas et elämä ottaa sekä antaa, Välil pohjaan pudottaa mut silti taas eteenpäin kantaa.


Noh, tällainen pikapäivitys, viime viikon tapahtumista...
Tokokoe oli ja meni. Koepaikalla ukosti, satoi vettä ja rakeita. Hengissä kuitenkin selvittiin, eikä tarvinnut keskeyttää, mitä pelkäsin.. :)
Pm 7, vinkui, eikä noussut ensimmäisellä käskyllä, minkä kyllä tiesin jo piilossa..
Seuraaminen 7,5 haahuilua...
Liikkeestä maahan 0, ei mennyt
luoksetulo 7, pysähtyi, mutta liikkui aika reilusti. Voisikohan käskyksi vaihtaa PERKELE, toimisi varmasti paremmin :D
Liikkeestä seisominen 8, en tiiä mikä vikana? Sanoin käskynä odota, enkä paikka, mikä saattoi ainakin vaikuttaa hiipimisenä..
Nouto 9, nosti, tiputti (korjasi kapulan asentoa)
kaukot 10, kerran nosti peppua, muttei liikkunut.
hyppy 9,5, istu käsky liian 'hitaasti'
kokonaisvaikutus 9
Yhteensä 149, II-tulos

No eipä siitä sitten ole enempää sanomista, kohti uusia kokeita vaan. :)
Samana päivänä oli Lappeenrannassa ryhmis, missä Touho (Busy-Buddy's Chilly Cristal) partis oli ensin Soile Bisterin kehässä SERT&ROP ja vielä ryhmässä neljäs! Ihan superhyper paljon onnea Niina ! Eikä Hakulisillakaan huonosti mennyt, Tyyne käppänä ROP-Pentu ja kasvis oli BIS4. Onneksi olkoon! :)
Perjantaina Ago vietti 4v. synttäreitä, kakku maistui, mutta lahjaksi saatu röhköpossu aiheuttaa suurta kauhua.. :D

Samana iltapäivänä lähdettiin Haukkulaaksoon valmistelemaan nuorisojaoksen leiriä. Ilta meni mukavasti syömisen, treenaamisen ja ohjelman suunnittelun parissa.Lauantaina leiriläiset saapuivat paikalle ja päivä aloitettiin leiriolympialaisilla. Lajeina oli mm. rotujen tunnistusta kuvista, tietokilpailua (kuinkas moni lukijoista tietää onko villakoiran virallinen väri punainen, oranssi vai sininen ;))Ensimmäinen laji, johon koirat otettiin mukaan, oli flyball, jota Kantasen Leena tuli opettamaan kelpie Kenkun kanssa. Alkuun oli leikkimielinen kilpailu, johon kuului hyppyjen hyppimistä ja keppien kiertämistä. Uskaltaisin melkein vannoa, että ajanottajalle oli tullut virhe, ei meidän Ago voinut suorittaa sitä toiseksi nopeiten ! Palkinnoksi toisesta sijasta saatiin pehmoankka, joka on Agosta paljon kivempi kuin röhkö... Sitten treenailtiinkin pallojen kiinni ottoa, hyppyjen hyppimistä ja flyball boksin laukaisemista. Kuten arvata saattaa, kaksi jälkimmäistä olivat Agolle helppoja juttuja, mutta pallojen kiinniottaminen... :D
Flyballin jälkeen oli taas olympilaisia, mm. esineiden heittoa ja sokko agilitya.Illalla treenailtiin vielä naksuttimen kanssa. Kouluttamassa oli Monna Huhtanen. Ago lainassa Lindalle alkeisryhmässä, Lindan oman koiran paineistumisen takia. Hyvinhän heidänkin yhteistyö toimi. :) Kiva nähdä miten Ago tykkää työskennellä muidenkin kanssa.
Itse olimme Agon kanssa osaavien ryhmässä, Ago kun tietää mitä naks tarkoittaa. Opettelimme tassujen laittoa kuppiin, yhden tassun herra kyllä sai, mutta kahta ei. Naksun kanssa treenaaminen saa Agon käymään aika kuumana, mun on hankala naksuttaa, kun koira on ehtinyt tehdä 15 asiaa sinä aikana kun mun aivot rekisteröi, että pitäisi naksauttaa. :D Ihan hyvin se kuitenkin sujui. :>
Illan päätteeksi vielä saunottiin (heitin talviturkin, HYI) ja grillailtiin.


Sunnuntai aloitettiin treenien puolesta canicrossilla, eli koirajuoksulla. Tämä oli leirin lajeista suppein, kaikki vain juoksivat parikymmentä metriä koiriensa kanssa ja that's it.

Päivän toinen laji oli BH-koe, johon tutustuttiin kahdella eri pisteellä, toisessa käytiin kaupunkiosuutta ja toisessa tottista. Itse olin kaupunkiosuudella starttaamassa autoa (ja jammailin hyvien biisien tahtiin ;)). Tottista otettiin sitten Agonkin kanssa, tosi nättiä seuraamista, hyvähyvä Kusti !

Sunnuntai päivä sujuikin oletettua nopeammin ja leiriläiset alkoivat pikku hiljaa lähteä koteihinsa sateen alta. Muutenkaan viikonloppuna sää ei aina ollut kaikkein suotuisin, mutta sitähän se Suomen kesä on.

Kiitokset kaikille kivoille leiriläisille, tavataan muissakin nuorisojaoksen tapahtumissa ! Kiitokset myös Hakulisten poppoolle, hyvin saatiin leiri vedettyä läpi ja palautekin oli positiivista. Nokka kohti uusia tapahtumia!

Ja sitten vielä maanantain Savonlinnan reissusta... Lähdettiin Papusen Niinan ja tyttöjen kanssa Savonlinnaan kyläilemään Brisk Hair's kenneliin katsomaan 6 viikkoisia partacollien pentuja. Arvatkaa kuka oli aivan myyty pienten petojen edessä. ♥ Erityisesti toinen urospennuista oli aivan ihana, mutta eipä taida vieläkään mulle omaa partista tulla. Pentujen kuvia sun muita voi käydä ihailemassa täältä.

Kommentit