Veren kanssa leikkimistä taas

Taas leikkimässä verellä, tällä kertaa Annen kanssa. Maanantaina käytiin tekemässä jälki, josta tuli itseasiassa pitempi, kuin mitä oltiin suunniteltu. Mukana myös yksi kulma, makauksen kanssa, tai miten sitä hienosti sanotaan? Noin 24 tuntia se oli siellä metsässä ollut.
Tiistaina olikin sitten jäljittämisen vuoro. Heti Ago tiesi mitä ollaan tekemässä, päästiin mettään niin nenä meni maahan ja alkoi mennä vissiin meidän edellisen päivän jälkiä aloituspaikkaan. Aloitukselta lähti heti hienosti ajamaan jälkeä, vauhdilla, nenä maassa. Jonkun matkan päästä, ennen makausta hukkasi, mutta aikansa pyörittyään ja multa apua saamatta löysi sen uudestaan ja jatkoi taas hienosti. Makauksen ympäristön kävi tarkistamassa, mutta lähti sitten taas oikeaan suuntaan. Vähän matkaa kuljettiin kun taas katosi, mutta löytyi nopeasti, mun yllätykseksi Ago jopa ylitti puunrungot, mitkä olivat edessä. Polun ylityskin meni hienosti, sitten jälleen kerran hukkui, mutta taas löysi nopeasti takaisin. Ja päästiinhän me jopa sinne kaadolle asti, mikä oli Agosta kiva, olisi tahtonut syödä koko sorkan, mutta eihän se reppana jaksanut edes nostaa sitä maasta. Pääasia kuitenkin, että kiinnosti kovasti.
Eli 3 "hukkaa" tuli, mutta koko ajan etsi niittenkin aikana jälkeä ja itsehän se sen sitten löysi, ilman mun apuja. Mitään havaintoa mulla ei ole, miten kisoissa moiseen suhtauduttaisiin, kun yritys on hyvä, suurinosa ajasta mennään jäljellä ja kaiken kukkuraksi päästään paikasta A paikkaan B.
Hemmetin paukkuarkuus, muuten tässä olisi Agolle ura ! Kunhan saan helmikuussa ajokortin, me lähdetään ampumaradan läheisyyteen siedättymään pyssyn paukkeelle. (Suuret on puheet jälleen...)

Tänään kokeilin uutta shampoota ja pesin Agon puoliksi, ihan hyväähän tuo näyttää olevan, joten ensi viikon alussa on koiran puunaus&kuuraus operaatio edessä. Reilu viikko näyttelyihin, HUI !

Kommentit

  1. Hei, jipii, löysin teidän treeniblogin!!!

    Pakko kommentoida kun löysin tämän mejä-kirjoituksen. Kokeessa hukka tulee vasta kun tuomari hukan tuomitsee. Jos koira koko ajan etsii jälkeä ja löytää sen muutamassa minuutissa (onkohan 5 min maksimi, en muista) eikä poistu jäljeltä määrätietoisesti tiettyyn suuntaan, ei hukkaa tuomita. Tärkeintä on nimenomaan päästä lähdöstä kaadolle ja merkata mielellään makuut matkalla.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti