Jälleen erittäin hyvä reissu

Aamulla oli taas lähtö, pitkästä aikaa oltiin Heidin kanssa reissussa. :)
Paikalla oltiin puoli kymmenen pintaan sitten ei muuta kun kaikkien kehien kartoitus ja koiran laitto, Agosta trimmattiin oikein nätti poika. Avoimen luokan uroksia oli 5, joista lilla lagotto ainoana sai EH:n. Arvostelu oli kuitenkin ihan hyvä ja mulle se nyt on käytännössä ihan sama tuleeko sieltä EH vai ERI, jos ei sertiä saada. Kai se on Agon kanssa noihin ryhmiksiin lähdettävä suomalaisille koittamaan, josko tärppäisi se vika. :) Arvostelu oli siis jokatapauksessa hyvä, kehui liikkeitä (puusilmä vai ovatko ne oikeasti parantuneet pienillä kikoilla?).

Suuri voimakkaan maskuliininen uros ylärajoilta. Hyvä pää. Tarpeeksi runkoa. Hieman eteenpäin suuntautunut etuosa. Hieman pitkä ja heikko. Hieno kinner kulmaus. Erinomainen turkki ja oikeat liikkeet.

Eli aivan totuuden mukainen arvostelu. :) Tuomari ei ollut mikään lepsu, joten on tuo erittäin hyväkin oikeasti erittäin hyvä. :) Lagottokehältä sinkosinkin sitten walesikehälle, jossa Joose olikin juuri luokkasijoituksesta kisaamassa. Hienosti poika oli ERI2, PU kehässä ei tullut enää sijoitusta. :) Koko ajan parannetaan !

Hakulisten Lulu Lullero (Preffer Unique) oli kuitenkin päivän parhain, ERI1,PN1,SERT,VSP ! ♥ Jipii, nyt vaan se viimeinen jostain ! Onnea paljon ! ♥

Kisasin Lululla myös junnuissa, mutta omien mokien (aargh, tyhmiä perusvirheitä !) takia menestystä ei tullut. :)

Huomenna sitten Heinolaan, herätys 5 pintaan. :'>

Kommentit