LiirumLaarum

Noh, eilen sitten otettiin niskasta kiinni ja käytiin treenaamassa ennenkun äiti kävi turkin kimppuun. Nyt mulla on maailman rumin lagotto, kun on puoliksi leikelty. Ago osaa kyllä käyttää lyhyttä turkkiaan hyväkseen, nukkui koko yön sängyssä, kun palelee ihan kamalasti, tunki parhaimmillaan kainaloon, mitä ei normaalisti ikinä tee. :D

Eiliset treenit olivat aika heikot. Tekemisen meininki puuttui kokonaan, vaikka tehtiinkin kaikki mitä pyysin..
Tänään menikin sitten paljon paremmin, pitää osata palkata oikein. ;) Eilen siis vedettiin pelkällä frolicilla, ei selkeesti toiminut. Tänään otin pallon mukaan ja wau, Ago oli ihan into pinkeenä.
Aloteltiin seuraamisella, ei toiminut. Pallo esiin, niin syttyi koirakin. Nyt oli oikea paikkaista ja intoista seuraamista, kulmatkin ok.
Jäävät ok, vapautin samantien kun pysähtyi / meni maahan.
Luoksetulon pysäytykset, JES. Ei tehty mitenkään liikkeen omaisena, olin vaan heittelevinäni palloa ja tuo urpo lähtee tietysti loikkimaan kun luulee että pallo lähti. Kun sitten lähti pomppimaan takaisin pysäytin, heitin pallon ja vapautin. Toistoja pari, viimeisin tosi upea. Ehkä me jatketaan treenaamista näin..
Kaukokäskyt takapalkalla, ei vikaa.

Tänne satoi maahan jotain valkoista möhnää, ei tuota nyt vielä oikein lumipeitteeksi voi kutsua. Tulis nyt sitten kunnolla talvi, nää loskapa*ka kelit on kaikista kamalimmat..

Kommentit