Hyvää itsepäisyyspäivää

Jepjep, musta on tullut vain entistäkin laiskempi. Treenailut on painottuneet pelkkään ruutuun, mikä sujuu ihan hyvin, lukuunottamatta yhtä 'pientä' ongelmaa. Ago ei oikein tahdo hahmottaa mihin sen pitäisi ruudussa asettua. Hakee hyvin suoraviivaisesti ruutuun, muttei oikein tiedä mihin siellä menisi. Pyrkii merkkien läheisyyteen (taas saa kirota, kun piti opettaa se merkki ennen ruutua, huoh). Ollaan treenailtu kosketusalustalla, alusta keskelle ruutua ja koira alustalle. Pitää varmaan vaan vahvistaa sitä entisestään, koska kun alustan ottaa pois, alkaa taas hakea reunoille ja etsiä sitä alustaa. Toisaalta on kyllä aika tyhjänkanssa opettaa voittajan liikkeitä, kun ei me taideta sinne ikinä päästä tuon terveystilanteen takia. Fyssarilla on käyty, mistä on kyllä ollut apua, mutta huomaa aina miten muutaman viikon päästä alkaa liikkuminen taas töpöttää. Ja kaikenlaiset parkkihallikisat pannaan, ei pidä rasittaa jalkoja liukkailla alustoilla. Fyssarikin sanoi, ettei oikein löydä syytä siihen, miksi oli ontunut viime kisoissa. Voi olla, että oli innoissaan vaan satuttanut jalkansa jotenkin.

Maanantaina käytiin tokoilemassa jäähallilla ja kyllä taas huomasi ettei mitään oltu tehty. Ago otti häiriötä muista koirista varmaan enemmäin kuin ikinä, eikä oikein mistään tullut mitään. Tehtiin sitten vain pikkujuttuja, peruuttamista, väärällä puolella seuraamista (toko on tosi toispuoleinen laji, mikä ei helpota jumeja ollenkaan, päinvastoin), pyörimistä sun muuta. Noh, olipahan ihan kiva välillä käydäkin jossain.

Eilen käytiin mätsärissä, Ago oli pelkkänä turistina. Kisasin myös elämäni viimeisen junnukisan Lulun (Pfeffer Unique) kanssa. Suoritus oli ihan hyvä ja riitti toiseen sijaan. Tähän on hyvä päättää. :)
Juoksuttelin myös Hakulisten kasvatteja, Lulun pentuja kehässä, Eeti (Cartoon Heroes Mufasa) sai sinisen ja pääsi jatkoonkin ja Urpo (Cartoon Heroes Matti Mainio) punaisen ja lämmintä kättä. :) Pojilla on mörköikä pahimmillaan, mutta tosi komeita poikia ovat. ;)

Yksi kaunis päivä pohdittiin Sarin kanssa että kyllä koirille on kaiken maailman motivointikursseja sun muita, mutta mites ohjaajat? Tämä vaatii ohjaajille motivointikurssia ja heti!

Kommentit

  1. Mie oon edelleen lähdössä siun kans sinne ohjaajien motivointikurssille, jos sellanen jostain vaan löytyy :)

    Onnea junnumenestyksestä mätsärissä! Ja kiitos koirien esittämisestä, tuli hyvää harjotusta pennuille :)

    -Sari-

    VastaaPoista

Lähetä kommentti