2009 Onnistumiset ja Epäonnistumiset

Vuosi vaihtunut varsin kylmissä merkeissä. Ago vähän jänskäili raketteja, mutta ei se mitenkään panikoinut. Reipas poika :)

Ja kai se on viime vuotta kerrattava, vaikkei kovin kummoinen ollutkaan..

Tokossa kilpailtiin jonkun verran, 1xAVO3, 3xAVO2, 2xAVO1, joista toinen Nuorten SM-kilpailuista pronssin kera. Eli tavoitteista jäätiin aika karusti.. Voittajan liikkeet eivät läheskään hallussa, osaa en uskalla edes treenata, ettei puske liian kovin avoimen liikkeiden päälle.

Näyttelyissä pyörähdettiin muutamaan otteeseen, 1xH, 4xEH, 1xERI. Koira ei ollutkaan siinä kunnossa, että menestystä olisi pitänyt tullakaan. Tavoitteista jäätiin siis tässäkin.

Junior Handlerissa kilpailin aika laiskasti, menestystäkään ei ihmeemmin tullut. Mätsäreissä 4xJH1, 1xJH2, 1xJH4, Seuranmestari 2., Käppänäerkkarin 2., Haminassa 5., Mikkelin osarissa 4.. Ja kyseessä oli viimeinen kilpailu vuosi, ikä tuli vastaan ja jätetään junnukehät muille. :)

Muuta Ago pyöri yllättävän paljon mätsäreissä ja jopa pärjäsikin, 3.sijalta sen löysi usein. Verijäljellä käytiin, kuin myös fysioterapiassa, joka auttoi. Jalat ovat kipuilleet aika ajoin, mutta toistaiseksi koiran elämänilo on ollut kipuja suurempi.

Eli vuosi jäi mun makuun vähän heikoksi, mutta ehkä tänä vuonna menee vähän paremmin. :) Saa nähdä jos vihdoin ja viimein tallustaisi se uusi karvapallokin taloon...

Tavoitteet 2010

Toko TK2 !!! Ja sitten mietitään antaako terveys periksi enää voittajaan. Jos joku nuori olisi innokas (ja taidokas), niin voisin ehkä luovuttaa Agon lainaksi nuorten sm-tokoihin.

Näyttelyt käydään katselemassa ja ihmettelemässä, jos fysioterapian avulla liikkeet pysyvät kunnossa ja turkkia pidetään pitkänä. Ehkä valioksi, ehkä ei. :)

Muuta säännöllisesti fysioterapeutilla, akupunktiotakin voisi kokeilla. Verijäljelle pitäisi lähteä myös ja pitää koiran lihaskunto hyvänä. Tarkoitus pyöriä itse handlerina rotukehissä, mikäli mulle kukaan koiriaan antaa. :) Ja Agoa mätsäreihin ja junnukehiin, mikäli ketään kiinnostaa sitä viedä.
Ja jospa sitä hakisi itse ohjaajaksi jollekin kennelliiton kesän leirille..


Aika köyhältähän tuo näyttää, mutta kai se siitä. :D Ei ehkä tule niin karvaita pettymyksiä, jos tavoitteet on jo valmiiksi matalalla :D

*****

Eilen käytiin tokoilemassa agihallilla. Oli ihan ylikylmää, joten ei tehty mitään kovin kummoisia. Juostiin ympäri hallia ja pidettiin kivaa. Ja Agollahan oli kivaa, ontumallakin seurasi hyvin. Onneksi ontuminen johtui vain pienestä lumikökkäreestä ja se ongelma korjaantui ottamalla kökkäre pois. Kaukoissa hyppi ja loikki, mikä johtui siitä, että mulla oli nami kädessä. :D Jäävistä maahanmeno meni ihan plörinäksi, johtui ehkä takista, ehkä ei. Seisomiset hyviä, ei hiipinyt!
Paikkamakuuta ja hyppyä en edes ottanut, mitä turhaan rasittamaan jalkoja tuolla säällä.
Enkä voinut vastustaa kiusausta ottaa paria agiestettä, vaikkei niin saisi tehdäkään. ;) Puomi sujui aivan niinkuin pitikin, mentiin ihan rauhassa. Ja kepeillä tuo yllätti mut kokonaan. Se teki täysin itsenäiset kepit, mitä ei ole ikinä osannut. Voitte uskoa, kuinka harmittaa, että menee hyvä koira hukkaan paskojen jalkojen takia. Ei päästä edes mihinkään treenaamaan matalilla esteillä leikkimielellä, mikä harmittaa tosi paljon, Ago kun tykkää agilitysta yli kaiken.

Huhhahhei, eiköhän siinä ollut kerralle taas tarpeeksi päivitettävää. Yritän vähän ryhdistäytyä, mutta saa nyt nähdä jääkö pelkäksi yritykseksi. :)

Kommentit