Kevät 2010

Hupsis, eipä ole taas blogia päivitetty aikoihin, jos nyt kesäloman aikaan saisi tehtyä parannuksen.. Blogin ulkoasu ja kotisivutkin pitäisi pistää uuteen uskoon, pikkuhiljaa, pikkuhiljaa. :))

Agon kanssa ollaan säännöllisen epäsäännöllisesti treenattu tokoa. Yhdissä kisoissa käyty, 3-tuloksella ei paljoa kehuskella.
Viime sunnuntaina oli LPKY:n tokokouluttajien tokokoulutuspäivä Haukkulaaksossa. Agon kanssa otettiin luoksetulon pysäytystä, saatiin pari tosi hyvää neuvoa, ruutua ja tunnaria. Ruutuun ja tunnariin ei kauheasti uusia vinkkejä tullut. :) Ne ovat kuitenkin kohtalaisella mallilla, saa nähdä mennäänkö ikinä voivoi-luokkaan.

Koiria on juoksutettu näyttelyissä aina BIS 2 VET saavutuksesta siniseen nauhaan (tosin sama koira oli edellisenä viikonloppuna mun esittämänä ROP ja ryhmässä 8 parhaan joukossa. :)).
Agoa ei ole ilmoitettu, mutta syksylle katsottu yksi ryhmis.

Itse olin mätsärissäkin tuomarina, olipahan vaikea homma.. :)
Ja kauhean pentukuumeen kourissa ollaan, meinasin jo pistää yhdestä pentueesta kyselyä, mutta jätin sitten laittamatta.. Rotua ollaan pohdittu ja vatvottu, oikein mihinkään tulokseen pääsemättä. Miettiikö kukaan näin tarkasti yhden koiranpennun ottamista. :D

Ago on ollut jalkojen puolesta paremmassa ja huonommassa kunnossa, fysioterapiassa on käyty ja mietitty on akupunktioon ja tavalliseen hierontaan viemistä. Uimassa ollaan Veikon kanssa käytetty, koko ajan ui rohkeammin pitempää lenkkiä, toivoa on siis kovasti. :)

Kommentit