Minne nenäs näyttää, sinne sojottaa mun varpaat

Päivitelläänhän tilannetta Agon jalkojen osalta.

Nyt on pari kertaa käyty eläinlääkärissä. On väännetty ja käännetty koipia ja todettu että lonkistahan tuo johtuu. Hoitona annettu akupunktiota ja cartrophen piikkejä. Ago ei tosin tykkää piikityksistä lainkaan, vaan potkii, sätkii ja huutaa. Arvatkaa kuka sairaalakammoisena meinasi ekalla kertaa pyörtyä eläinlääkäriin, kun teki pahaa... :P
Tänään on 3 kerta lääkärissä, sitten kahden viikon tauko, fysioterapia ja sitten taitaa olla kuukauden tauko ja taas eläinlääkäriin.

Jalka on nyt ollut parempi ja huonompi. Kunnon lenkkejä ei ole voinut tehdä ja pieni lagotto alkaa keksiä jäynää, kun on tottunut vähän suurempaan aktiviteettiin. Koristenallet on varastettu ja meinattu piilottaa pihalle, pihan hiekkakasa on levitetty pitkin pitäjää jne. Naminpiilotusleikkejä ollaan leikitty ja meinasin sen raahta koulutuskentälle ihan sen oman mielenterveyden takia. Pelkään, että koko koiralta lähtee elämän ilo, jos se joutuu käymään vaan korttelin ympäri hihnalenkkejä. Eikä kentällä tarvitse itteään rikkoa, jotain pientä tehdään. :)

Kyllä siitä koira saadaan, en tiedä saako kisakoiraa, mutta tärkeintä on se sohvachampionin virka ♥

Kommentit