Täältä tulee hauki !

Käytiin tänään treenailemassa nuorisojaoksen porukalla Harapaisen kentällä.

Agolle paikkamakuu, vinkui välillä. Ehkä jonkun pitäisi huomauttaa sikailusta?
Sitten autoon taukoilemaan.

Seuraavaksi otettiin ruutua, Ulla oli palkkana ruudussa. Namien perään jää kuitenkin haistelemaan ja lelut nyt ei niin kauheasti kiinnosta. Ja Agosta oli ihanaa, meni vauhdilla. :)

Tunnarin kanssa ongelmia. Tuo ekan minkä näkee, eikä käytä nenää. En reagoinut vääriin, naksua ja palkkaa oikeasta. Huoh. Onneksi ensi viikko lomaa, treenataan kyllä paaaljon.

Luoksetulon pysäytys, pysähtyi ekallakin mutta vaaaaalui. Toinen jo parempi. Kiertoja, naksua ja paljon palkkaa tähän.

Kaukokäsky m-s vaihdot alkaa näyttää hyviltä, tehtiin myös ekaa kertaa i-s, nekin ihan hyvin. Otti pari kertaa askeleen, mutta oon kyllä tosi tyytyväinen näihin! Vika oli m-i-s, joka oli hieno, seisomisessa otti ehkä askeleen, mutta jätettiin silti siihen. Vahvistellaan näitä, hyvältä näyttää toistaiseksi. :)

Helmikuun kisat pitäisi maksaa, mutta 31.10 kisoissakin olisi paikka vapaana. Mennäkkö vaiko eikö mennä? Samalla viikolla on kyllä akupunktio, joten tarvittaessa saan eläinlääkärin todistuksen helposti jos tarvitsee kipulääkettä antaa. Nyt ei ole kuitenkaan pitkään aikaan tarvinnut. :) Alkaa olla jo jäykkä ja kankea, mutta ei ole kipeän oloinen. Kaukoissa sujuu kuitenkin vaihdot niin helposti, joten en usko, että olisi kauhean kipeä ja tekisi niin tarkkoja hissivaihtoja?
Mietitään... :)

PS. Löyty tässä googlaillessa tällänen sivu http://www.kolumbus.fi/oili.pete/artikkelit.htm äkkiseltään katsottuna näytti löytyvän jos jonkun näköistä asiaa. :)

Kommentit