1 yö jouluun :)


Meiddän joulukortti on tälläinen vähän huonompi laadultaan, mutta näyttääpä Ago juuri siltä miltä yleensäkin :D (se muuten joutuu karvakorvineen trimmiin heti ensi viikolla, en ole edes tajunnu kuinka karvaiseksi se on taas päässyt...)

Ollaan vietelty aika hiljaiseloa, jos sitten tammikuussa alkaisi tosissaan treenaamaan voittajaa ja jos keväällä pääsisi kisoihin. :)
Ja kai sen nyt voi tääläkin paljastaa, olin vihdoin löytänyt kivan ja mulle kelpaavan yhdistelmän (never say never, eli lagotto se on sitten seuraavakin) mistä odotin pentua, mutta ikävä kyllä pentuja ei ikinä syntynytkään ja emokin piti terveydellisistä syistä steriloida. Harmittaa kun narttu oli oikeasti mun mieleen, näyttää siltä miltä pitääkin ja omaa mahtavan luonteen ja korkean työmotivaation, kaiken kaikkiaan loistava harrastuskoira. Olin jo niin innoissani, suunnittelin jo mihin näyttelyihin kakara olisi päässyt jne, mutta tälläistä sattuu. Kai siihen joku tarkoitus oli, että näin kävi. Eli itse saan kärsiä vielä pentukuumeesta ja Ago saa nauttia ainoan koiran statuksestaan, se on varmasti varsin tyytyväinen. :)

Loppuun kuva vielä uudesta takista, näyttääpä se huonosti istuvalta. :o Menoa se ei kyllä tunnu haittaavan, mutta päälle pukeminen on vastenmielistä. Jospa sitä ottaisi projektin ja naksuttelisi takin pukemisen mukavaksi. :)Nyt me Agon kanssa siirrytään joulun odotukseen, vaikka Ago ei moisesta ymmärräkään hölkäsen pöläystä. Rauhallista ja lämmintä joulua kaikille, sekä onnea ja menestystä uudelle vuodelle! :)

Kommentit