Muistakaa pojat pysytellä ojien välissä

Huhhuh, vauhdilla mennyt tämäkin vuosi, eletään kuitenkin jo joulukuuta... Koulua vielä puoli vuotta jäljellä, sitä pitäisi keksiä mitä tämän jälkeen tekisi. Ei musta taida automekaanikkoa tulla. :) Vähän suunnitelmia jo on, mutta katsellaan. Tai sitten ryhdyn vaan kokopäiväiseksi Heidin koirien hoitajaksi. ;)

Nuorisojaokselle ollaan suunniteltu jos jonkun näköistä tekemistä. Itse pysyn vielä nuorisovastaavana, mutta Sari jää pitämään mammalomaa. Sarin "tilalle" on lupautunut Ulla, jonka kanssa mm. tämän vuoden SM-reissu tehtiin.

Ja niinhän siinä kävi, kuten vähän epäilinkin, että nyt sitten istun myös LPKY:n hallituksessa seuraavat kaksi vuotta varsinaisena jäsenenä. Myös näyttelytoimikuntaan kuulun edelleen. Varsinainen jokapaikan höylä siis. :)

Ensi vuodelle on muutenkin paljon suunnitelmia, toivotaan että Ago pysyy terveenä ja että mun suunnitelmat menevät niinkuin olen ajatellut. :) Keväällä olisi tarkoitus startata voittajassa ja jos hyvin käy, niin siirtyä evl:nkin puolelle. Mutta ainakin sinne voittajaan kokeilemaan onnea.

Liikkeethän meillä on vielä kokonaan palasina. Tunnari sujui jo monta kertaa tosi hyvin. Viimeeksi kuitenkin hajosi taas ihan totaalisesti. Ago kyllä viimeeksi muutenkin vaan haistatteli mulle. Jatkossa aletaan olla tiukkana tuon sikailun kanssa, jossei tehdä niinkuin sanotaan, niin autoon mars. Uskon, että nopeasti alkaa taas korvat olemaan muutakin kuin koristeena, jos vaihtoehdot ovat auto ja treenaaminen.
Ruutu on vielä huonommalla mallilla kuin tunnari. Agon ymmärrys ei vaan riitä moiseen, hakee merkille ja jos ei kerta kelpaa, niin noutaa merkin. Yritä siinä sitten olla nauramatta, kun toinen ihan tosissaan yrittää ja menettää loppujen lopuksi hermot kun ei muka mikään kelpaa. :)
Kaukoja jankataan ja ne nyt ovat ihan ok. Luoksetuloa ei olla edes otettu...
Muuten kai pitäisi olla ihan hyvällä mallilla.
Tosin metsku sujuu vaihtelevasti. Tuo kyllä, mutta nostamiseen saattaa mennä hetki, onhan se ällö. Messarista tarkoitus ostaa uusi paremmin Agon suuhun sopiva metsku. Nyt on tosi pieni, on varmasti hankalakin nostaa maasta.

Loppuun vielä kuva kesältä, mun pojat ;))

Kommentit