Viisas ku käärme, viaton kuin kyyhkynen

Mulla oli olevinaan kauheasti asiaa, mutta kummasti kaikki unohtui kun pitäisi blogia alkaa kirjoittaa, tyypillistä.
Joka tapauksessa, viikonloppu viettettiin perinteisesti Messarissa. Tänä vuonna viihdyin lähinnä podhalanski ja lagotto kehillä. Sunnuntaina Heidin podhalanski Frida (Whesteam's White Esteem) yllätti kaikki käyttäytyen kuin oikea kehäkettu. Käytös toikin tulosta ja Frida nappasi koko potin ollen ROP ja keräten JV-10 ja V-10 tittelit! Myös teräspappa Basso näytti kyntensä ja oli ROP-veteraani ja PU4. Onnea vielä Heidille. :)

Agolle tarttui messarista mukaan luita ja Back On Track, joka ainakin ensi tarkastelulla tuntuu herralle kelpaavan. Mietimme vain, miten ihmeessä koira saa tehtyä tarpeensa takki päällä? 

Canistempus treenikalenterin kimppatilauksesta kiinnostuneet; teen tilauksen perjantaina puolenpäivän aikaan, siihen asti otan tilauksia vastaan. :) Tällä hetkellä 8 kiinnostunutta mukana, yritetään saada vielä pari lisää, jospa saataisiin lisää alennusta. ;)
Kalenteri käy siis kaikkiin harrastuksiin, siihen saa piirrettyä esim. agilityradat tai hakukaaviot, vai miksi niitä nyt kutsutaankaan. Eli ilmeisesti hyvin monipuolinen opus on.
Lisätietoja kalenterista http://canistempus.fi/ ja http://www.facebook.com/#!/pages/Canistempus-Treenikalenteri/108689995863789

Kommentit