Muuntautumiskyky on päivän hitti

Hyvää tätä vuotta kaikille blogin lukijoille! ♥

Pari päivää olen tuon turjakkeen päätä operoinut, nyt on kiva Beatles tukka. :D

Tästä se lähti:

Sitten se oli tälläinen italialainen leijonakoira, jonka käyttötarkoitus oli ennen muinoin Italiassa muistuttaa leijonaa ja pelottaa tunkeilijat tiehensä (HAH!)


Sen jälkeen se muistutti erehdyttävästi irlanninvesispanielia, joka on hieman kääpiökasvuinen ja värivirheellinen


En varppina tule teurastettavaksi ! :(


Nykyinen villakoiravesispanieli design

 Huom. mikä kärsä! ♥

Ja eihän se mennyt yhtään niinkuin elokuvissa, korvat kutisivat niin pirusti, että Ago reppana repi molemmat verille. Onneksi eivät ihmeemmin vuotaneet ja puhdistin ne, ei niille muutakaan voinut. Ja koiralle tietty takatassuihin töppöset jalkaan, ettei enempiä revi. :) Kauheasti puisteli päätään, nyt jo vähän rauhoittunut.

Agoa vähän jänskätti uuden vuoden raketit, ei halunnut mennä pihalle ja niinhän sitä kävi, että pissit tuli sisälle. Jossain toisessa paikkassa olisi voinut tulla selkään reppanalle, mutta meillä oltiin vaan pahoillaan koiran puolesta, siitä kun näki, ettei tahtonut sisälle tehdä, mutta ei pihallekaan uskaltanut mennä. :(

Ollaan tehty pieniä tottiksia sisällä ja ulkona, liikkeestä istumista, seuraamisen sivuaskelia (tekee ihan hyvin, mutta aaargh, en oo tyytyväinen :( ), metskua ja kaukoja. Tänään otettiin yksi luoksetulon seisomisstoppi, oli aika näppärä! :)
Jospa me kesällä päästäisiin voivoihin, riippuu nyt aikalailla ruudusta ja tunnarista. :)

Jospa sitä tekisi uuden vuoden lupauksen, että pyrin päivittämään blogin kerran viikossa! Ja kuvia mukaan, ettei ole niin tylsää luettavaa, sikäli mikäli joku lukee. :)

Kommentit