En vaihtas tätä hummeriin, en kouralliseen timantteiMuutamia kuvia tältä päivältä. :)
Käytiin ensin treenailemassa pihalla ja Ago teki aika näppäriä ruutuja, edelleen epäilen ettei sillä ole mitään käsitystä asiasta, kunhan juoksentelee. Ainakin lopuksi se juoksi iloisesti ruudun läpi jonnekin kaukaisuuteen. Joku ajatus sillä kuitenkin on, eteenpäin pitää mennä. Ehkä tämä tästä?
Luoksetulon stoppeja pari, ekalla ei lähtenyt liikkeelle?! Agotänne käskyllä sitten tuli ja teki oikein näppärän seisomisen. Toisella lähti hyvin, vaihtoi raviin ja meni hyvin maahan. En taida alkaa kauheasti nipottamaan ravaamisesta/hitaasta laukasta, ei varmasti lonkkien takia pysty tekemään nopeita maahanmenoja vauhdista.
Seuraamisissa oli motivaatio kohdillaan, teki tosi reippaasti, paikka hyvä. Askelsiirtymissä tekee vähnä huonoja perusasentoja, mutta korjaa itse. Mun mielestä Ago tekee harvinaisen hyvät askelsiirtymät moniin näkemiini koiriin verrattuna, mutta ne perusasennot pitäisi saada kuntoon.

Sitten olikin jo niin kylmä, että mentiin takaisin sisälle. Illalla mennään vielä hetkeksi hallille treenaamaan ennen nuorisojaoksen palaveria, äiti tulee sitten hakemaan poitsun kotia lämpimään. Olen yllättnyt miten hyvin Ago työskentelee takki päällä, Hurtan takki päällä se ei suostunut tekemään mitään, BOT ei häiritse ollenkaan, menee maahan ja istuu ihan ongelmitta. Ehkä se sitten on kevyempi ja joustavampi kuin jäykkä Hurtan takki.


Pakko myöntää, ei se lagotolta näytä. :D


Voi kun oppisi tuota äidin järkkäriä käyttämään, sillä saisi varmasti kivoja kuvia, jos vain osaisi.

Ago oli pikkasen onnessaan eilen, kun Veikko tuli ensimmäisille iltalomille. Eipä se ikinä mun tai juuri kenenkään muunkaan takia noin hepuloi. Niillä kahdella on joku aivan oma suhteensa. Hyvä vaan, että tulevat toimeen. :)

Kommentit

  1. Siis mikä ihme noilla koirilla oikeesti on miesten suhteen? Meilläkin sekä Hani että Sanni on enemmän Teron perään vaikka ne oikeesti on MIUN koiria! ;)

    VastaaPoista
  2. En tosiaan tiedä! Ehkä ne sitten (salaa) hemmottelevat koirat pilalle ja puolelleen. Kun me kauheat akat vaan komennetaan ja vaaditaan. ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti