Sun vuokses heittäisin markat ja pennit, koska nää ystävät ei vaihdu niinku trendit

Viime aikoina on ilmennyt ikävän paljon käytösongelmaisia lagottoja, jotka sitten joko ovat etsimässä uutta kotia lagottofoorumin kautta, tai sitten ihmiset kysyvät neuvoja foorumilla ongelmiin (tietenkin on hienoa että apua etsitään!).
Henkilökohtaisesti minun on vaikea kuvitella lagotto, joka purisi syyttä tai murisisi perheenjäsenille. Meillä kun asuu täysin päinvastainen tapaus. ...Vai asuuko sittenkään...


Myönnetään, ne vain leikkivät vähän rajumpia leikkejä.. :)

Odotan mielenkiinnolla kesän mahdollista luonnetestiä, mitä Ago tuumaa mistäkin osa-alueista, varsinkin nämä, joissa tuomari uhkaa koiraa, kiinnostavat minua. Voin kuvitella, että Agon reaktio on lähinnä "jos on pakko lyödä, niin älä sitten lyö lujaa", tai sitten Ago menee mun selän taakse ja purnuttaa sieltä. En usko että se käy mun ja tuomarin väliin puolustamaan meitä. Vaikka mistä sitä tietää. :D

Agoa tylsistyttää ainainen kotona oleminen. Tänään se on kantanut mulle kasan sukkia, lapasia, avaimet, papiljotteja, pikkuveljen partiohuivin jne.
Treeneiltiin vähän kaukoja ja metskua, metsku ok, välillä nosti jo vauhdilla. :) Kaukoissa mun pitää vaan muistaa maltti, ei matkaa liian äkkiä, se kostautuu heti. Muuten ihan näppärät kaukotkin. :)

Hyvää ystävänpäivää kaikille blogin lukijoille! ♥ (vaikken erityisesti ystävänpäivästä perustakaan)

Kommentit

 1. Heippa!

  Sattumalta törmäsin blogiisi.

  Meillä on pian vuoden ikäinen lagottotyttö joka ei ole ihkinä ihmiselle murissut saatikka purrut. Sen sijaan pentuna vieras koira pääsi puraisemaan ja siitä on jäänyt kammo vieraita koiria ensimmäistä kertaa tavattaessa :/ Tosin sekin menee ohi yhdellä murahduksella, inhottavaa selittely silti on..

  Hyvää kevättä teille!

  E

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Onneksi on näitä sosiaalisia ja reippaitakin lagottoja. ♥
  Harmi, että teillä on käynyt noin huono tuuri, yleensä pienenä pentuna saadut traumat jäävät pysyviksi, tai ainakin niiden eteen pitää tehdä todella paljon töitä.

  Iloista kevättä myös teille!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti