If you can dream it, you can do it

Eilen käytiin taas jäällä kävelemässä aamupäivällä Agon, Lilyn ja Lucyn kanssa. Otettiin kaikkien koirien kanssa luoksetulo treenejä, Agon kanssa vähän seuraamista ja yksi m-s vaihto. Lucyn kanssa kokeilin imuttamista, tuon kokoisen koiran kanssa se vielä näytti onnistuvan. Mutta ajatus pikkukoirasta tai pennusta, ei taida onnistua.. :D

Iltapäivällä Ago kävi hierottavana Ninalla, oli vissiin vähän väsy, nukahti samantien, kuorsasi kieli ulkona suusta. :D Jumia oli kyllä vasemmalla puolella taas aika pahastikin, oikea oli yllättävän hyvä. Joka kerta Nina ihmettelee samaa asiaa, miten se voi olla niin toispuoleinen. :D Polvissa oli vähän myös jotakin outoa, mutta hierottaessa hävisi, ilmeisesti niin pahasti päässyt taas jumiin. Aika jännä, kun tammikuussa kuitenkin käyty viimeeksi akupunktiossa, vissiin nuo kamalat pakkaset tehneet tehtävänsä. Onneksi nyt on ilmat kuitenkin lähteneet lauhtumaan, tällä viikolla on tainnut olla plussan puolella joka päivä. Minähän sanoin, että kevät tulee tällä viikolla! ;)
Agon kanssa tuli kotiläksyksi takajalkojen venyttely, ei anna niitä venyttää, koska pelkää että sattuu. Eli kotona venytellään mahdollisimman paljon, jotta huomaisi, ettei se niin kipeää teekään. :)
Kaiken kaikkiaan aivan käsittämätöntä kuinka joku voi käsillään tehdä niin paljon hyvää. Tykkään Ninan tyylistä muutenkin, pakolla ei tehdä mitään ja on todella ihana ja ystävällinen koiraa kohtaan. Agokin aina alun mököttämisen jälkeen on ihan onnessaan.
Nina lupasi alustavasti tulla myös pitämään kesällä nuorisojaokselle/LPKY:lle hieromisluentoa ja käytännön harjoituksia.. ;)

Kommentit

  1. Mikä sitten on pikkukoira? ;-) Minä sain tehtyä Winhalle (41cm) seuraamisen imuttamalla ja tuli paljon parempi kuin Emman "naksuseuraaminen". Yksilöllistä tietysti ja ehdin toki tuonkin vielä pilaamaan. :)

    VastaaPoista
  2. Imuttamalla on saatu todella hyvää tulosta, en sitä kiellä tietenkään, koen sen vain henkilökohtaisesti tosi vaikeaksi. :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti