Illan kysymys lentääkö kaulin vai kattila ensin

Pitäisi nyt oikeasti reipastua tämän blogin päivittämisen suhteen. Ehkä asiaan tulee parannus ensi viikolla.. ;)
Torstaina tosiaan lähtee lento Budapestiin, voisi yrittää sitten tehdä jonkin sorttisen matkakertomuksen. Jos jaksaa. Mulla on joku laiskuuskausi päällä, Agon kanssa käytiin viikko sitten treeneissä ja välillä tehty vähän kotona, mutta aika hiljaista. Kaukoissa ollaan saatu kyllä vähän matkaa lisää. Toukokuun alussa Ago menee kullattavaksi, eli akupisteisiin laitetaan pienet kultahiput, minkä pitäisi auttaa lonkkavaivoihin. Toivotaan parasta. :) Taas nähdään kuinka järki on kaukana koiraharrastuksesta, kaikkemme tehdään Agon hyvinvoinnin eteen. :)

Ago pitäisi käyttää silmäpeilauksessa, tuntuu että sillä on vaikeuksia hahmottaa ympäristöä, mikä näkyy esim. ruudussa, se ei vain hahmota sitä. Sama noutokapulan kanssa, jos kapula on liian lähellä, se ei löydä sitä. En tiedä kertooko peilaus mitään uutta, mutta onhan se silt hyvä käydä väliaikatarkastuksessa.

Ollut kauheasti tekemistä ja kiirettä kun pitää tasapainoilla koulun, töiden, parisuhteen ja koiraharrastuksen kanssa. Harrastaminen ollut lähinnä yhdistystoiminnan puitteissa, onneksi kesäksi helpottaa. Pääsiäisnäyttelykin on jo kahden viikon päästä, sinne tarvitaan edelleen työntekijöitä! :)

Kommentit

  1. Moi. odotan innolla paluutasi reissusta:D Päästään sitten reenaamaan oikeasti ja opettelemaan ulkomaisia koiran käskyjä. Puhuukohan kyseinen koira mitä kieltä vai pelkkää elekieltä? Okos tosta kaverista kuvia? laita miulle sähköpostilla kun en jaksa odottaa enään ! Ulla (en ole yhtään utelias)

    VastaaPoista
  2. Heippa! Vautsi mikä mies se on:))Onpas kiltin näkönen! Toivottavasti kaikki menee hyvin ja poju on onnellisesti suomessa ensiviikolla. Laita heti viestiä miten kävi? Ulla

    VastaaPoista

Lähetä kommentti