Ei tippa tapa, mutta tipasta voi tulla tapa

Otsikko viittaa viime perjantaihin, kävin Veikon kanssa luovuttamassa verta. :) Kammoksun piikkejä, verta ja mulla on alhainen kipukynnys, eli jänskätti kyllä kuinka käy. En pyörtynyt ja nipistykset olivat sen arvoiset! 3 ihmistä voidaan auttaa yhdellä pussillisella (450ml) verta. Meidän kanssa samaan aikaan luovuttamassa oli nainen, jolla oli 50 luovutus, melko kunnioitettava määrä! :) Itse olisi tarkoitus mennä uudestaan heti elokuun alussa, silloin kuulemma saa ruusutkin. ;)


Pari kuvaa Agosta raunioilla:


Ukko löytynyt :)


Etsimässä

Vappua vietin hyvän seuran ja ruuan parissa, eli Heidin, Päivin ja Petrin kanssa katsottiin Myrsky-elokuva :D Kaikesta huolimatta haluan vielä joskus laumanvartijan, kunhan olosuhteet ovat sopivat. ♥ Kerrostalokaksiossa podhalanski tms. ei ole ehkä kaikista fiksuin ratkaisu. :D (Veikko-reppana vietti vappunsa armeijan leivissä yksinään kopissa :( )

Huomenna onkin jännä päivä, Ago menee kullattavaksi. Lisäksi toivottavasti sen sydän kuunnellaan. Parina aamuna on ollut kakan seassa vähän vertakin. Millonhan tämä meidän sairastelu lakkaa? :(

Kommentit