Ei pienet naarmut haittaa, ei kukaan huomaa

Huhhuh, taas olisi lpky:n nuorisojaoksen leiri tältä vuodelta takana päin. Miksihän se tuntuu joka vuosi rankemmalta, onkohan musta tulossa vanha.. ;) Jokatapauksessa ilahduttavaa nähdä nuoria koirakoita, jotka ovat toinen toistaan taitavampia. Kyllä koiraharrastuksella on sen suhteen valoisa tulevaisuus. Kuvia leiristä ei miulta löydy, mutta Leenan blogista voi ainakin käydä kurkkimasta jo nyt, ja eiköhän Veerankin blogiin kuvia lähipäivänä ilmesty.
Myös Ago oli leirillä mukana höntyilemässä ja pääsi se hommiinkin. Viivi otti Agon kanssa tokoa ja voi miten nätisti se tekikään. Myös Linnea pääsi testailemaan Agoa jälkimetässä ja kuulemma hyvin sujui. :)

Tänään käytiin Agon kanssa fyssarilla. Poitsu on ylipäätänsä ollut todella hyvässä kunnossa ja fyssari totesi saman. Jumia oli, mutta se oli odotettavissakin, että lihakset jumiutuu kun liikkuminen ei ole enää pelkkää peitsiä, vaan suurimmaksi osaksi ravia. Hihnassa toki peitsataan jonkin verta, mutta vapaana mennään sujuvaa ravia (tai pupun loikkia..). Kyllä sitä saa olla onnellinen, kun koira on edes verrattain terve. ♥
Keskiviikkona olisi vuorossa sitten silmäpeili, saa nähdä mitä sieltä löytyy. Toivottavasti ei mitään uutta ja ikävää. Kyllä me ollaan sairasteltu jo yhden koiran tarpeiksi.

Ja loppuun kuvia aiheen vierestä ja vähän itse aiheestakin.

Kulta elementissään

Joskus voi käydä näin..

Toinen rakas elementissään ♥

Kyllä se joskus on korkealle hypännyt !


PS. Tuleva Mamma-koira sai viikonloppuna ensimmäisen sertinsä ja oli ROP. ♥
PPS. Me ostettiin kauppakassi (Audi A4 Avant 2.4 V6) ja se on jo rikki.

Kommentit