We are the champions my friends ♥

Enpä olisi uskonut eilen aamulla mitä päivä toi tullessaan. Salaa (tai vähemmän salaa) unelmoitu kyllä, mutta ei vahvasti uskottu..

Aamu alkoi walesinspringerspanielikehällä, missä esitin Joosen (Wiseman) tuloksella erittäin hyvä. Arvostelu oli kaikkiaan erinomainen, tuomari olisi vain toivonut Joosen olevan maskuliinisempi. Wss-kehältä sitten kotiin hakemaan Ago ja odottelemaan lagottokehää. Lagottoja oli ilmoitettu 9 kappaletta ja kaikki olivat tuomarimuutoksesta huolimatta paikalla. Avoimessa luokassa, jossa Agoki kilpaili, oli 5 urosta.
Ago hurmasi tuomarin avoimella ja rakastavalla luonteella ja tuomari sanoikin yksittäisarvostelussa muutamaan kertaan "I love you, I love you" ja tuomari pitikin Agoa erinomaisena rotunsa edustajana. Kilpailuluokassa olikin edelleen Agon lisäksi 4 urosta, kaikki olivat saaneet erinomaisen arvosanan. Tuomarimme oli kuitenkin ilmeisen ihastunut Agoon ja nostikin tämän joukon keulille, Ago voitti luokkansa ja sai myös sertifikaatin arvoisen, eli SA:n, joten matka jatkui vielä paras uros kehään, jossa olivat junioriluokan uros, Ago ja avoimen luokan toiseksi tullut uros. Jälleen tuomari siirsi Agon ensimmäiseksi ja näin ollen Lillasta tuli paras uros kera sen viimeisen sertin, eli Agosta tuli myös Suomen muotovalio!
Rop-kehää odottelemaan. Nartuista parhaaksi tuomari valitsi avoimen luokan nartun, joka siten kilpaili Agon kanssa rotunsa parhaan tittelistä. Ja kuinka ollakaan, mun omasta takkuturpa sohva championista tuli näyttelyin kaunein lagotto, eli myös ROP-ruusuke ojennettiin meille! Ryhmässä ei enää sijoitusta hellinnyt, mutta olemme enemmäin kuin onnellisia saavutetuista tuloksista. ♥

"Beautiful dog, with excellent balance. Beautiful expression. Excellent head with deep muzzle & very strong skull. Strong neck. Excellent shoulders & lepper arm. Excellent topline. Type of coat & colour of coat very very excellent. Nice presentation."


Avoin luokka

Tuomari tekee yleiskatsauksen kaikkiin luokan koiriin.

Tutkaillaan hampaita - tai ainakin yritetään..

JES!

Tältä näyttää omistaja, jonka koirasta on juuri tullut valio?

ROP-kuva

Iltapäivällä esitin vielä espanjanvesikoira Luken (Cimix Luke Skyvalker) pentuluokassa, joka erinomaisen arvostelun kera sai KP:n oli ROP-pentu! Onnea Johanna! Myös Uno-perro (Zorrazo Jalapeno), jonka kanssa aikoinani kilpailin jh-kehissä, menestyi hienosti ollen ROP ja ROP-veteraani! Onnea Niina & Asko!

Luke Lehkosen tutkittavana
Luke - rauhallisempana kuin normaalisti ;)

Kertakaikkiaan uskomattoman hieno päivä! Nyt on Agostini saavuttanut kaikki tavoitteet, mitkä meillä on olleet. TVA:ta siitä ei enää tule, mutta siitäkään ei voida syyttää sitä, etteikö koirasta löytyisi potentiaalia, jalat kun vaan eivät toimi yhtä hyvin kuin pää. Kukaan ei ole täydellinen, mutta Ago on ollut lähes täydellinen Ensimmäinen Koira. ♥

Ryhmien kokoomakehässä


Rotukehässä lennokasta liikettä


 Savitaipale Rn

Tuomari Damir Vucic, Kroatia
Lagottoja 9 kappaletta

Urokset junioriluokka
Romagna Valley's Shovel ERI1 SA PU3

Urokset avoin luokka
Boogieman's Gelato ERI2 SA PU2 VA-SERT
Helisalon Lorenzo ERI3
Helisalon Sämby ERI4
Pul Moon Licketysplit ERI-
Punatassun Divino Agostini ERI1 SA PU1 SERT => FI MVA ROP

Nartut junioriluokka
Romagna Valley's Electra Glide ERI1 SA PN2 VA-SERT
Wildfinn Carina Cenerentola ERI2 SA PN3

Nartut avoin luokka
Pull Moon Toola Roola ERI1 SA PN1 SERT VSP

Kommentit

Lähetä kommentti