Got to love you

© Pasada Ky
Eilen meillä piti olla ensimmäinen kaverikoirakeikka, mutta Ago on taas ontunut. Saa nähdä tuleeko Agosta ikinä kaverikoiraa, jos terveys alkaa reistailemaan taas.
Äiti käytti Agon eilen eläinklinikalla, hoitona akupunktiota. Iltapäivällä kaveri olikin jo pirteä ja teki hienoa tottista takapihalla, ontumisesta ei ollut tietoakaan.

© Pasada Ky
 Harmittaa kun kaikki treenit ovat tauolla, Ago on keksinyt kotona pientä kiusaa joka ilta, kantelee mm. lankoja, suolistaa pehmoja, kantaa lisää lankoja, repii lankoja.. Äiti tykkää hyvää. :D Koirassa on intoa kuin ilmapallossa ja ollaan mm. opeteltu seuraamaan väärällä puolella. Tuntuu olevan vaikeaa koiralle jolla vasemmalla seuraaminen tuntuu tulevan suoraan selkärangasta. Paikka on aika huono oikealla puolella, mutta se ei onneksi haittaa. Omien jalkojeni välissä Ago jo osaakin seurata, peruuttaa ja tehdä pysähtymisestä perusasennot.

Edelliseen postaukseen viitaten, tokojaoksen vastaavina jatkavat Satu, Tiina ja Anne, iso kiitos vielä tätäkin kautta! :)

Kommentit

  1. moi. Jenni tottis reeni seuraa löytyy täältä aina kun on tarve:) Laita vaan viestiä niin sovitaan aika ja paikka! Terkuin Ulla(se ääliö;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti