Joulun aikaa, talven taikaa


Joulu meni mukavissa merkeissä siskollani. Rossi ja Ago kiersivät vuorotellen kerjäämässä huomiota. Ago haukkui joulupukin kuin luonnetestissä konsanaan, Rossi vain ihmetteli äitini sylistä. :) Lahjojen jaon ajan pikkupoika nukkui jaloissamme, ei meteli, touhotus ja vouhotus haitanneet.
Molemmat pojat saivat ilmeisen mieluisia lahjoja, pussilliset possunkorvia yms ja muutamia leluja.

Eilen olin jo valmis muuttamaan maalle, olimme aamulenkillä Rossin kanssa, kun edessämme juoksenteli vapaana kultainennoutaja, omistajaa ei näkynyt missään. Jatkoimme matkaamme, kun koira hävisi näkyvistä. Naapuritalon pihassa koira meitä sitten odottikin ja yht'äkkiä lähti juoksemaan haukkuen ja vauhdilla kohti. Siinä tilanteessa en keksinyt kuin napata pennun äkkiä syliin. Koira tuli haukkumaan vierelleni, jolloin hurja pikku-Rossi murisi vähän vähemmän vakuuttavasti. :D
Siinä vaiheessa koiran omistajakin tuli rappukäytävästä ja kävi moittimaan mua koiran sylissä pitämisestä ja siitä kun en anna sen tutustua muihin. Kun kerroin koirani olevan vielä pentu, 3kk, niin mies totesi ettei se mikään pentu enää ole. Niin, no siitä voi sitten varmaan olla montaa mieltä.
On se kumma, kun Agon kanssa ei pentuaikana ole kertaakaan käynyt näin, Rossin kanssa koko aika. Ehkä sitten olen liian suojelevainen, mutta mun mielestä lenkillä ei ole tarpeen tehdä tuttavuutta muiden koirien kanssa. Tutut koirakaverit ovat sitten leikkimistä varten.
Illalla mentiin sitten Heidin ja Petrin luo viettämään iltaa, pääsi Rossi tutustumaan vähän isompiin koiriin. Alkuun pentu jännitti podhalanskeja sekä setteriä vähän, mutta nopeasti se yritti jo tehdä tuttavuutta ja tutkimusmatkaa uuteen paikkaan. Tilda-setteri vaan ei oikein lämmennyt pennun taloon ilmestymiselle. :D Ilta meni kaikkiaan hienosti, Rossi käyttäytyi suurimmaksi osin hyvin, se osaa olla vieraskorea. :D

Nyt on kaksi päivää mennyt niin, että kaikki tarpeet ovat tulleet pihalle, mutta eiköhän pian palata todellisuuteen kun työt alkavat. Myös kaksi hammasta on jo hukkunut, edestä ylhäältä ja toinen alhaalta.

Kommentit