Mission impossible


Voisin taas avautua eräänlaisista koiranomistajista, mutta joulun kunniaksi vain lyhyesti mitä tapahtui.
Olimme eilen iltapäivällä lenkillä, kun vastaan tuli pari noutajaa. Jälkimmäinen kiharakarvainen noutaja ohitti edellä kulkeneen, ei ehkä niin hyvä käytöksisen labbiksen ja tuli ensin meitä vastaan. Ohitus sujui ihan hyvin ja mun huomio jäi jostain syystä vielä tähän kiharaan. Seuraavaksi tajuan, että nuori labbis tulee meitä vauhdilla kohti, onneksi Rossi oli valmiiksi mun takana suojassa ja kurkki häntä heiluen mun jalkojen välistä kun yritin estää labbiksen päälle tulon. Koira ei ollut aggressiivinen, mutta en voi olla kuin onnellinen, että Rossin korvien välissä on jotkut nappulat kohdillaan, ainakaan sillä hetkellä se ei tuntunut olevaan moksiskaan reilusti yli puolet isommasta päälle hönkivästä koirasta. Varsinkin, kun se on ollut vähän ujo muiden koirien suhteen.

Illalla tavattiin sitten toinenkin uusi koiratuttavuus, nimittäin Agostini. :) Ago otti pennun hienosti perheeseen, ingnoorasi sen täysin. :D Illan aikana pari kertaa murahti, kun pentu yritti olla liian tuttavallinen. Myös Rossi oli todella reipas, ei turhia ärsytellyt vanhaa herraa, mutta yritti kuitenkin tehdä tuttavuutta ja pyytää leikkimään.

Jos tuolla kärsällä ei haista, niin ei sitten millään

Vauhdikasta joulua?

Poijjaat <3Tänään yritettiin ottaa pojista yhteistä joulukorttikuvaa, voin kertoa, mission impossible. Molemmat yhtä kurittomia ja ottivat hatkat vuorotellen. Joitakin yhteiskuvia saatiin, mutta laadulla ei kehuskella. :D Ehkä vielä jonain päivänä.. ;)
PS. yli 7000 vierailua, kiitos ja toivottavasti olette viihtyneet :)

Kommentit