Tie miehen sydämeen vie vatsan kautta

Pennut tänään taas hetken keskenään, kun Veikko vei mut töihin ja käytti autoa huollossa. Kaipa nuo olivat reippaasti olleet, ainakin edelleen kaikki seinät pystyssä. :)
Kun pääsin töistä oli Veikko pentujen kanssa vastassa ja käytiin ostamassa pentuneu:ta. Samalla reissulla haettiin Heidiltä trimmipöytä lainaan ja käytiin pentusten kanssa metsässä kävelemässä. Hienosti molemmat pysyivät mukana eivätkä lähteneet omille teilleen. :) Olivat siis ensimmäistä kertaa irti, en täällä kaupungissa vielä uskalla irti pitää.
Lenkin jälkeen uni maistui pari tuntia, meinasivat missata ruoka-ajankin, ennen kuulumatonta! ;) Vieläkin ovat rauhallisia normaaliin iltaan verrattuna, taisi olla aika rankka reissu, vaikka metsässä aikaa meni alle puoli tuntia.

Äsken tehtiin  pöytäharjoituksia, Pucci ensin. Pöydälle nameja ja koira pöydälle. Ei ongelmaa, häntä heilui ja ruoka maistui. :)
Rossia vähän jänskätti olla korkealla, mutta namien ja kehuen voimin rentoutui.

Mahtavalla turkilla varustettu Vespucci, se ei siis ole lihava

On se vaan nätti <3
Huomenna 13.30 eläinlääkäri, rokotetaan Suomen ohjelman mukaisesti ja saavat eläinlääkärin todistukset vakuutusta varten. En tiedä aikooko Vespuccin tulevat omistajat ottaa pennulleen vakuutusta, mutta me otetaan ainakin, sen verran Ago on opettanut.
Huomenna myös pentujen elämä muuttuu jälleen kerran. Vespucci jatkaa matkaansa Tampereelle Hennin ja Ollin päivien iloksi. Arki helpottuu tottakai, mutta kyllä poika ison aukon tänne jättää.

Ago kävi tänään äidin kanssa fyssarilla, oikea takajalka (terveempi) oli ollut pahemmin jumissa. Käsitin että johtuu siitä, kun varoo toista jalkaansa niin tottakai kuormittaa sitten oikeaa jalkaa.
Ensi viikolla Agoa odottaa Rossin kohtaaminen, mahtaa Lillan naama venähtää. Toivotaan että pojat sietävät toisiaan, josseivat kavereiksi rupea. Ensin Rossille pitää kuitenkin saada positiivisia kokemuksia muista koirista, en halua työntää sitä suoraan surman suuhun. :D

Tasapuolisuuden vuoksi rakkauspakkaus <3

Kommentit

  1. Hieno tuo Rossi trasseli:) Taisi tulla yhteen pakettiin kaikki hyvät puolet. Ulkonäkö ja luonne ja saalisvietti:) ? Toki tuo toinenkin hauska on ,mutta yksi ylitse muiden:) Salama selvisi hengissä ja nyt vaan lepoa taas...Ulla

    VastaaPoista

Lähetä kommentti