Viimeistä viedään...

Pennut kävivät tänään eläinlääkärissä. Molemmat käyttäytyivät kiltisti ja todettiin terveiksi. :) Saivat rokotukset ja todistukset vakuutuksia varten.

Trimmipöydällä seisotaan reippaasti ja jopa kilpaillaan siitä kumpi pääsee herkuttelemaan. :) Hienot pennut.
Myös erilaisia ääniä on soitettu youtubesta, ainoa mikä tähän mennessä on saanut reaktion on toisten koirien haukkuminen. Ampuminen, pommit, ilotulitukset, puun kaatuminen, poliisi-, palo- ja jääteläautot ovat ihan peace of cake ainakin näissä olosuhteissa. :)

Kohta lähden ajelemaan Kouvolaan Vespuccin tulevia omistajia vastaan. Nopeasti meni 5 päivää, ei ole kyllä vauhtia ja vaarallisia tilanteita puuttunut tältä kaksikolta.
Vaikka kova ikävä ja itku varmasti tuleekin, niin näin on silti parempi. Poikien leikit ovat käymässä melkoisen rajuiksi ja on kahdesta pennut vähintään triplasti "vaivaa", lenkillä kulkeminen on hankalaa, portaitten kulkeminen on yksin kahden pennun kanssa hankalaa, pissaa riittää ja jatkuvasti jompikumpi järsii sohvan nurkkaa tai pöydän kulmaa. Ehkä tämä arki tästä helpottuu nyt, vähän on nimittäin väsyttänyt aamuisin töissä...

Kommentit

  1. Tervemenoa Kouvolaan tutustumaan:) Olen käynyt siellä tälläviikolla jo Maanantaina, Tiistaina ja Torstaina ,joten tuttu on maisema:) Löysit siis netistä ne metsäkoneet ilmeisesti? Käy katsomassa Valmetmetsäkoneet sivulla ,siellä niitä puita kaatuu! Ulla ja koirat

    VastaaPoista

Lähetä kommentti