Kaikki on vinksin vonksin, tai ainakin heikun keikun

Blogin päivittäminen vähän jäi, vaikka paljon onkin tapahtunut.
Eleltiin Rossin kanssa viikko kaksistaan kun Veikko oli Oulussa.

Käytiin mm. katsomassa agilityn möllikisoja molempien koirien kanssa ja Rossi käyttäytyi reippaasti.

Ollaan treenailtu sivulle tulemista ja leikkimistä, molemmat ihan hyvällä mallilla. :)
Leikkii ja tottistelee myös häiriössä hyvin, ainakin eilen agihallilla molemmat sujuivat hienosti.
Tehtiin pari sivulle tuloa ja parin askeleen seuraamisia. Kaksi luoksetuloa, Ellu piti kiinni, kun "karkasin". Ja Rossihan tuli kovaa. :) Lisäksi tosiaan leikittiin, ei haitanneet muut koirat meidän tekemisiä. Ei myöskään jännittänyt uutta hallia. :)

Mäyräkoiramallisuus on viikossa vähentynyt, mutta hampaiden vaihtumisen kunniaksi on sitten alkanut kehittää yläpurentaa. Pikaisen googlailun perusteella vielä ei pitäisi hätää olla, mutta seurataan tilannetta. Kulmurit ovat vielä vaihtumatta ja maitokulmurit ovat ihan hyvin paikallaan.

Agoakin käytiin tänään moikkaamassa, vähän kankea on, mutta pirteä kuitenkin. Ja anteeksi nyt vain, aivan hlvtin lihava. Jos joskus päästään tästä hissittömästä kerrostalosta muuttamaan, niin se koira tulee kyllä meille laihdutuskuurille!

Melkein hetken mielijohteesta ostettiin myös uusi kamera, Canonin EOS 500D, jospa sitä nyt innostuisi opettelemaan kuvaamisen jaloja taitoja. ;)
Tässä esimakua toistaiseksi hämärässä automaatilla räpsityistä otoksista.


Kuten näkee, järjestelmäkamera ei tee omistajastaan vielä valokuvaajaa - saati sitten kuvista onnistuneita. ;) Mutta tämä oli jo tiedossakin, tästä se opettelu sitten alkaa.

Kommentit