Agilityuran aloitukset...Postauksesta tuli nyt vähän kuvapläjäys. :) Eilen käytiin Heidin ja Petrin opissa, jospa kuvien laatu tästä lähtisi nousuun.. Mun onneksi Veikko on innostunut aiheesta, joten ehkä saan siitä vielä itselleni hovikuvaajan.. :D

Keskiviikkona käytiin Imatralla agitreeneissä, ei voi olla kuin tyytyväinen tuohon koiralapseen. Sen keskittymiskyky on ilmiömäinen pennuksi, pujotteluharjoitukset menivät paremmin kuin Agolta ikinä. :D
Pennussa on valtavasti potentiaalia, toivotaan että osaan viedä sitä tulevaisuudessa oikealla tavalla eteenpäin. Hallilla otettiin siis lähinnä mukana kulkemista eri tavoin, pujottelemalla, seuraa johtajaa leikkimällä ja välillä istumista/maahan menoa ottaen. Rossi ei osaa istua käskystä (:D) ja maahan menoa ei olla edes otettu, mutta hyvin pärjättiin.

Kotona odottaa jo ruokaa paikallaan istuen, ei montaa kertaa tarvinnut ottaa kuppia pois rynnimisestä, kun ymmärsi jutun juonen. Myös sivulle tuleminen alkaa sujua koko ajan pienemmällä käsimerkillä ja kun sanoo käskyn "seuraa", hakee jo oikeaa paikkaa, mutta aina se ei vaan riitä vaativalle ohjaajalle. ;) Mutta hienolla mallilla ollaan joka tapauksessa.

Yläpurenta ok, ehkä mennyt vähän paremmaksi. Eikä syytä huoleen pitäisi ollakaan, edelleen maitokulmurit paikallaan, eikä uusiakaan näy.
Mitattiin myös eilen oikealla mitalla, tulos 37cm. Ehkä se jääkin kääpiöksi. :D Lagottouroksen ihannekorkeus on 46cm (+/-2cm), eli sinne pitäisi kasvaa vielä 10cm. Onneksi on vielä pari kuukautta aikaa..

Rossistakin on tullut Suomen kansalainen http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=ER10540/12&R=298 ja Agon valionarvo vahvistettu http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=ER33773/05&R=298 .

Kommentit