Uusvuosi täynnä on toivoo, kaikki uutta ja hienoo...

 Rossille tuli tänään ikää jo 4kk, mihin se aika häviää? "Synttäreitä" vietettiin Teijan pennun (josta muuten tuli Hilla) painien, Rossi voittaa vielä vauhdissa, mutta painissa tuppaa jäämään alakynteen. :)
Otettiin myös 4kk kuvat, mitkä paljastavat, että ehkä tuolle turkille pitäisi jotain tehdä.. Eilen trimmailtiin jo kaulaa, pitäisi tällä viikolla jatkaa loppuun. Kyllä siitä pikkuhiljaa koiran näköinen tulee. :)Pentu on jo alkanut kokeilla rajojaan, tänään kun olen syönyt, se on komentanut haukkumalla ja jopa muristen vaati omaa osuuttaan. Mitenkään aggressiivinen ei ollut, kun kumarruin kohti, pyrki nuolemaan suupieliä. Jokatapauksessa pentu lähti keittiöstä ja nyt ainakin toistaiseksi omaa porttikiellon sinne ihmisten ruokailun ajan. Oikea itsepäinen pikku sittiäinen. :D

Agon uusi vuosi meni ihan ok, sille annetiin jo jonkun aikaa ennen uutta vuotta jotain D.A.P:n tyyppistä rauhoittavaa pillereinä. Ehkäpä ne sitten auttoivat, alun paniikin jälkeen helpotti ja saunomisen jälkeen oli jo nukkunut ihan sikeästi. Ulos ei tietenkään suostunut menemään, eikä tarvinnutkaan.
Agon paukkuarkuus on viime vuonna mennyt vain pahemmaksi, ennen pelkäsi vain räjäytyksiä, ampumista ja ilotulituksia, nyt reagoi jo muihinkin omituisiin ja koviin ääniin.

Rossi ei toistaiseksi vähästä säikähdä, käytiin tänään päivällä jäähallilla kuuntelemassa harjoitushallin treeneistä kuulunutta pauketta. Rossi kyllä kuunteli ääniä, mutta jatkoi touhujaan sitten äänistä häiriintymättä. :) Pitää nyt käydä hallilla useammin, että äänistä tulee rutiinia.
Ohi kulkenutta junaa säikähti, mutta sekin oli enemmän mun moka, Rossi oli irti ja tajusin, että junaradan viertä ei menekään aita niinkuin luulin ja nappasin pennun kiinni. Samaan aikaan myös junan sähkö rätisi, mikä lisäsi vettä myllyyn. Tosin samantien kun juna oli mennyt jatkoi pentu omia touhujaan. Ärsyttää oma tyhmyys, olisi itse pitänyt pysyä tyynenä, niin tuskin tuokaan olisi muuta kuin kummastellut.

Kommentit