Sä taisit olla oikeessa, mä olin mielestäni oikeemmas

Palkataan Blogin kirjoittaja. Allekirjoittanutta itseään ärsyttää laiska päivitystahtinsa. Rossi haki jo virkaa, muttei tullut valituksi, joten se mököttää Veikon kainalossa ja kerjää olutta. Varsinainen keskikaljan noutaja.


Eilen käytiin lääkärissä kutinan takia. Lääkäri löysi joitakin ulkoloisen munia, muttei aikuisia loisia. Hieman kummallista, koska kutina on kestänyt jo kuukauden päivät ja enemmänkin. Outoa on myös se, että Rossi on ollut tekemisissä muiden koirien kanssa, enkä ole kuullut että yksikään niistä olisi kärsinyt vastaavista oireista.
Toinen epäilys oli ruokavalio, Rossi kun syö sitä sun tätä kuivaruokaa, Eukanuban lisäksi Belcandoa, Nutroa jne. Kuulemma altistaa allergialle.
Nyt seurataan auttaako Stronghold kutinaan.Viime sunnuntaina käytiin Rossin kanssa kahdestaan hallilla. Lähinnä heittelin sille narupalloa ja otettiin pari hyppyä, rimat maassa tai alimmalla. Hienosti pentu hyppäsi. :) Seuraamisessa oli vähän hakemista, lelupalkka nostaa vireen vielä liian korkeaksi ja tekniikka unohtuu.
Huomenna Rossi ei hallille pääse mahdollisten loisten takia, saa nähdä otanko Agon mukaan näyttämään esimerkkiä harvinaisen huonosta käytöksestä. :DKotona ollaan Rossin kanssa treenattu seisomista, mikä alkaa jo sujumaan. Hyvin pentu hakee itsekin jaloillensa paikkaa. Helmikuun tavoitteena ei siis olekaan maahanmeno vaan seisominen. Noutoa yritin ottaa, mutta edelleen pentu on sitä mieltä, että idea on tehdä kapulasta tulitikkuja. Siinäkin tapauksessa että se on metallikapula.

Rossilla on uusi BFF (Best Friend Forever), podhalanski Dali 11v. Tunne ei ole ehkä niinkään molemmin puolinen, Rossi vie itseään 10 kertaa suuremmalta Dalilta surutta luut, lelut ja pedit. Alkuun Dali ei edes hämmästykseltään kyennyt pistämään pentua ruotuun, mutta hiljalleen alkaa arvojärjestys muokkautumaan "normaaliksi". :D Vaan eipä tuo pentu juurikaan itseensä ota, hetken päästä se taas koettaa onneaan, vaihtelevalla menestyksellä.Tänään Rossi kävi ensimmäisen kerran saunassa. Oli muuten työ saada se pois sieltä. Pentu lötkötti lauteilla hyvin tyytyväisenä ja oli varsin närkästynyt kun yritin nostaa sen pois. Kiersi vain Veikon selän takaa karkuun ja kellahti kyljelleen mulkoilemaan mua. :D Hyvin suomalainen lagotto siis, en muista yhtäkään lagottoa, joka ei saunassa viihtyisi. Oona oli oikeassa sanoessaan, että saunominen pitäisi lisätä lagoton rotumääritelmään. :D

Kommentit