Sunnuntaiko lepopäivä - Pah!

Ei enää mikään pieni poika
Tänään on ollut aktiivipäivä. Parikin asuntonäyttöä käytiin, Rossin kanssa käytiin katsomassa agilitykisoja ja päälle vielä pari tuntia ulkona laavulla makkaraa paistaen.


Agilitykisoja Rossi vähän jännitti, paljon koiria, ihmisiä ja kuulutuksia. Varsinkin kuulutukset olivat alkuun aika kammottavat. Rauhoittui kuitenkin ja tarjosi jopa sivulle tuloa, tehtiin sitten pari tosi helppoa parin askeleen seuraamista ja perusasentoa. :) Antoi myös Tinen ja Leenan katsoa hampaat, Leena myös kopeloi pentua ja hyvin meni. Täysin ei kuitenkaan rentoutunut, eikä me kauaa ehdittykään olla ihmettelemässä. Jokatapauksessa pitäisi enemmän käydä ihmisten ilmoilla ja erilaisissa tapahtumissa. Työt vaan jälleen tuppaavat haittaamaan harrastusta.


Laavulla oli mukana enemmän ja vähemmän ihmisiä, lapsia ja aikuisia. Lisäksi myös Hilla ja Joose olivat mukana. Rossi pysyi kivasti koko ajan lähistöllä ja kerjäsi lapsia heittämään sille lumipalloja. :) Nyt pennulle uni maittaa, ollut varsin rankka päivä. :) Tänään ei enää hallille lähdetty, juurikin agilitykisojen vuoksi. Veikkaan, että loppuilta me maataan ihan tyytyväisinä Rossin kanssa sohvalla. Koiran omistamista parhaimmillaan. :D

Kommentit

  1. Olipas kivaa palautetta miun eilisestä kuuluttamisesta ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei siun kuuluttamisessa mitään vikaa ollut, hyvin selkeää oli. :D

      Poista

Lähetä kommentti