Everybodys got their problems

Päivittäminen taas vähän jäänyt. Pääsiäisestä selvittiin kunnialla, vaikka viimeinen tuomarimuutos tulikin 2 päivää ennen näyttelyä. Rompponen kävi turistina talkoissa ja oli todella reipas pentu, veti rallia pitkin hallin lattiaa, ei liukkaat laatat haitanneet yhtään. :)
Näyttelypäivänä turistina oleminen ei ollutkaan sitten yhtään niin hauskaa, Roms jännitti selvästi ahtaita paikkoja, missä oli paljon ihmisiä. Rauhallisemmissa paikoissa oli ihan reipas. :)
Ja pääsipä pikkupoika malliksikin:


Vähän on karvainen lapsi, tänään olisi trimmauksen paikka. Eilen oli karstauksen ja pesun aika. Vitsit mikä tappelu käytiin siitä, avataanko kainalotakut vai ei. Varsin sitkeä pikku paskiainen.

Treenailtu ollaan säännöllisen epäsäännöllisesti, maahanmeno alkaa sujua. Käskystä ei vielä mene, mutta käsimerkistä kyllä.:)
Ja kahden viikon päästä on jo ensimmäinen pentunäyttely, sinne tulee myös Pucci-veli ja Ruotsintuontinarttu Peppi. Suunnitelmissa olisi ilmoittaa Rossi ja Pucci myös parikilpailuun aiheuttamaan pahennusta. :D Saa nähdä onko muita lagottoja meidän ryhmärämän lisäksi.
Mua alkaa jo jännittämään, Roms kun on vähän varautunut ihmisiä kohtaan. Muuten ei haittaa vaikkei mainetta ja mammonaa tulisikaan, kunhan käyttäytyisi reippaasti, eikä pelkäisi tuomaria. Onneksi on sentään naistuomari, mutta seuraavassa näyttelyssä, joka on suunnitelmissa, onkin sitten miestuomari.
 Eli jos on hyviä ehdotuksia miten saada koiranpentu pitämään tai edes sietämään vieraita ihmisiä, niin otetaan vastaan. Kyllähän Roms sitten rakastaa kaikkia, kun saa ensin tutustua 5-10 min.

Pappakoira Ago voi oikein hyvin, tällä viikolla käytiin fyssarilla ja pari viikkoa sitten lähti turkki. Vielä olisi pää jäljellä. Ja voi kun pappaa palelee, sängyssä pitää nukkua ihmisten välissä kun on niin kylmä! Ensi viikolla on toinen kaverikoirakeikka tiedossa. :) Edellisen keikan johdosta päästiin oikein Joutsenon paikallislehteen, tosin kuva oli älyttömän huono, Ago juuri heilautti päätään ja kuva on siis ihan heilahtanut. Outoa jossei parempaa kuvaa löytynyt. :D

Kommentit