Hanat auki, lasit täyteen, rairairai !

Oikein mukavaa Vappua kaikille lukijoille! :)

Meidän vappu meni loppujen lopuksi rauhallisissa merkeissä, päivällä kävin lähikentällä Rossin kanssa treenaamassa, illalla istuttiin meillä ja käytiin parissa paikallisessa. :) Aamulla ei ollut edes pahaa oloa (paitsi kepon naama oli vähän valkoinen.. :D), vaikka muutaman hiljaisen kirosanan ehkä mielessään päästinkin, kun Romps ilmoitti parin tunnin unien jälkeen että nyt pitää päästä ulos. Sinänsä hyvä että pyysi ulos, koska maha oli sekaisin (kannattaako vetää koko tzatzikidippi...).

Tottistelua ollaan harrasteltu enemmän taas viime aikoina, PK-pentukurssikin alkoi. Kurssilla oli pari muutakin vesikoiraa, espanjalaisia tosin. Ja niin vaan nämä meidän "puudelit" olivat niitä hurjimpia patukassa roikkujia. Kouluttajakin sanoi jälkeenpäin Rossista, että hän tykkää kun se on niin röyhkeä. Kyllä, sitä tuo pentu on! Ja olikohan niin, että rotumääritelmässä lukee lagottojen olevan nöyriä... ;)
Pikkuhiljaa pitäisi varmaan alkaa treenaamaan muutakin kuin seuraamista :D

Olen myös totaalisen koukuttunut treenien videokuvaamiseen. :D Rossista (ja Agostakin) on viikon sisään tullut useampi kuva joko näyttelytreenien tai tottiksen osalta. Niitä ollaan sitten Terhin kanssa yhdessä käyty läpi ja hyviä neuvoja olen saanut. Pentu on kehittynyt aivan valtavasti, varsinkin kun otin itse asenteeksi sen, ettei mitään pyydellä. Kun käsketään, niin totellaan ja näkee kyllä koirastakin, se tekee paljon paremmin ja intensiivisemmin töitä, hyvällä ilmeellä niinkun fiksut sanovat. :)

Tänään käytiin katsomassa tokokoetta agihallilla, Rompponen oli mukana sosiaalistumassa. Ja sosiaalinen se olikin, reippaasti pyöri mukana ja yritti kiusata Teijan Ruuti-tervua. Leikki hyvin, myös vieraalla patukalla (itseasiassa sillä vielä paremmin :D), niin hallissa kuin ulkonakin. Tosin hallissa leikitin vasta kokeen päätyttyä ettei häiritty muiden suorituksia.
Ja kyllä tulokset puhuivat puolestaan, Ruuti tervu oli ensimmäisessä kokeessaan, 172 pistettä I-tulos ja luokkavoitto, jee! :) Eivätkä Ulla ja Salama paljoa huonommaksi jääneet, myös ensimmäinen koe, pisteitä yli 160, I-tulos ja toinen sija! Onnea molemmille! :) Pieni kisakärpänen puri myös allekirjoittanutta, mutta odotellaan kuitenkin vielä ensi vuoteen. Kahden kuukauden päästä Roms olisi jo kisaikäinen, mutta valmis se ei kyllä ole. Hiljaa hyvää tulee. :)


Vaikka itse sanonkin, niin on se pirun kaunis elukka. Ei ehkä kaunein lagotto, mutta kaunis koira kuitenkin.


Uhh, löydän tästäkin videosta miljoona ja yksi virhettä, mutta kuitenkin mielestäni pohja on hyvä. Patukalla seuraa paremmin (treeniliivin taskussa, ei hamua sitä), siitäkin on videota, mutta julkaistakoon se myöhemmin.
Katse on seisoessa liian ylhäällä -> pilaa ylälinjan.


Ensi viikolla onkin jo se pentunäyttely, IIK ! Yhteensä 7 lagottopentua ilmoitettu, se on ihan hirveä määrä. Jospa Roms edes käyttäytyisi, se on jo juhlan paikka. :)


Ja loppuun asia jota en ikinä olisi uskonut näkeväni, pojat leikkii!Kommentit

 1. Tiiätkö, musta tuntuu et oot saanu aika seramaisen koiran. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämäyyä Romps on varsin Seramainen, ja se on ihan mieletön juttu! :)

   Poista
 2. Kiitti koe seurasta ja hyviä videoita tosiaan. Laita kuva jos milloin ehdit:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti