Eihän rallia voiteta, jos siellä pelätään
IMG 7441Kirjoitin joku aika sitten pitkät sepustukset blogiin ja viimeistä lausetta kirjoittaessa kaikki katosi tuhkana tuuleen. Yritetään nyt uudestaan (pienen painostuksen jälkeen :)).

Baltian Voittaja ei kovin kaksisesti mennyt, tittelit menivät tällä kertaa muille. Rossi sai sätkyt tuomarista ja mm. veti pään pannasta läpi ja yritti karata. Onneksi tuli heti kutsusta luokse ja pöydällä antoi tuomarin tutkia sen verran että joku tulos saatiin, EH2.


Ok tyyppi. Tukeva luusto, pitkän mallinen, urosmainen  pää. Hieman pehmeä selkä. Eturintaa voisi olla enemmän ja rintakehä saisi olla syvempi. Hyvät etu- ja takakulmaukset, liikkuu vapaasti. Luonne saisi olla varmempi"

Muuten Rossi esiintyi hyvin ja käyttäytyi näyttelypaikalla kuin unelma, nukkui teltan suojissa kaikessa rauhassa. :) Ihan turha reissu ei onneksi ollut, Frida-podhalanski oli VSP ja sai yhden tittelin lisää rivistöönsä. Onnea Heidi! :)


IMG 7470 

Kuten kuvista näkee, vettä tuli kuin saavista olisi kaatanut. Aika pian poistuttiin näyttelypaikalta paikalliseen kauppakeskukseen shoppailemaan. Ihan ei toivoa näyttelyistä Rossin suhteen menetetty, uusi pinkki näyttelyjakku tarttui mukaan. Ja myöhemmin tuli Suomen puoleltakin ostettua pari jakkua.. :)

Muuten ollaan vietelty normaalia arkea, muutto on nyt suoritettu, omaa kotia remontoitu ja laitettu. Pikkuhiljaa talo alkaa näyttää kodilta ja ihan meidän näköiseltä kodilta. <3 50="50" :=":" br="br" ja="ja" koostuu="koostuu" omaa="omaa" omenoista.="omenoista." omenoita="omenoita" pihaa="pihaa" pihalta="pihalta" pihan="pihan" rakastaa="rakastaa" rossi="rossi" ruuasta="ruuasta" varastetuista="varastetuista" varmaan="varmaan">
Alkuun yksinolo oli vaikeaa, jäi huutamaan oven taakse, mutta nykyään lähtee syömään luita kun lähden. Rossi olisi varmasti potentiaalinen eroahdistuskoira, jos asiasta tekisi numeron. Mutta Romppis on ihana ja sopeutuu :)

Ja korkattiin me tottelevaisuuskokeetkin, toki mölliluokassa. :) Pisteet eivät päätä huimanneet, mutta Rossilla oli kivaa :D
Pisteet ulkomuistista
Luoksepäästävyys 10 - Voi että kun se on arka. :) Nousi seisomaan ja heilutteli häntäänsä tuomarille (joka oli täysin vieras!)
Paikkamakuu 5 - Nousi, mun moka, kun menin aluksi liian kauas. Pysyi kuitenkin lopun 1min, kun sai palauttaa.
Seuraaminen 9,5 ? - yksi lisäkäsky kun alkoi katsella maisemia. Ei juurikaan painanut.
Liikkeestä maahanmeno 0 - noh, istui hienosti :D ja tämän piti olla varma! :D
Luoksetulo 8? - Täysiä päin :) Seuraa käskystä korjasi paremmin eteen, toinen seuraa käsky, hyppypusu ohjaajalle ja sivulle.
Hyppy 8? - Noh, jos hyppyä on treenattu kahdesti aiemmin edellisellä viikolla, niin ei moittimista. Hyppäsi (annoin varuiksi myös käsimerkin), seisahtui jopa, mutta kun palasin koiran viereen, tuli sivulle vastaan :)
Kokonaisvaikutus 8,5 - romppiksella oli kivaa! ♥

Kaikkiaan jäi tosi hyvä mieli, koevalmiita ei olla, todellakaan, mutta ei se mitään. Rossilla on asennetta ja siitä on kivaa tehdä yhdessä. Tekniikkavirheitä on paljon, mutta sitä varten treenataan. :) Tästä on taas hyvä jatkaa ! 

Pappakin pääsi pitkästä aikaan eläkeharrastuksen pariin, käytiin ilahduttamassa mummoja kaverikoirakeikan merkeissä. Ago todella nautti kun pääsi ilman Rossia ja sai jakaa mummojen huomiota vain Iita-käppänän kanssa. Pappis on ihana <3 br="br">

Ja vielä loppuun, tänään koitti se päivä, mitä on odotettu - Rossille tuli kesätukka. Itse en millään meinannut raaskia leikata, joten Veikko nappasi sakset kauniiseen käteen. Pakko kehua, että jälki on erinomaista ensikertalaiselta, mitään ylimääräisiä haituvia ei ole toistaiseksi ilmaantunut. :) Pitää yrittää saada kuvia kesätukasta ensi viikolla. :)

Kommentit