Elämä on jännääkin jännempi jännä

Tänään oli tuomiopäivä, Rossin terveystutkimukset. Viimeinen viikko on ollut yhtä jännitystä ja manaamista, se on kuitenkin ihan rikki jne... Kaiken huippu oli se, että Roms ontui aamulla, mihin lie tökännyt jalkansa.

Meillä oli kimppakuvausaika Lahteen Vethaus-eläinlääkäriaseman Juha Pärnäselle. Mukana menossa Lyyli-partacollie, Roms, velipoika Pucci, myöskin Italian tuonti Cico, sekä iki-ihana Sera.
Lappua täytettiin jos jonkun näköistä. Mua jännitti ihan hirveästi, välillä tuntui, että taju tippuu...

Roms aloitti silmäpeilillä, polvitarkastuksella ja sydämen kuuntelulla. Kaikki hyvin, näiden osalta terve!! Sitten piikkiä niskaan ja unten maille. Ei vaan millään olisi urhea poika malttanut nukahtaa ja puoliunessakin piti yrittää vartioida. :)
Ensin kuvattiin kyynärät. Saimme olla aina oman koiran röntgenien ajan paikalla auttamassa. Omaan silmääni kyynärät olivat ok, samoin lanneranka, joka seuraavana kuvattiin. Sitten se suurin kauhun aihe, lonkat... Kun kuvat tulivat taululle näkyviin, osasin sen verran sanoa, että ne olivat paremmat kuin Agolla, mikä oli jo ilon aihe, ihan rikki se ei siis olisi.
Eläinlääkäri arvioi kyynärät 0/0, selkäranka ok ja lonkat olivat B/B, jes! Ette voi uskoa kuinka onnellinen olin! Tippa tuli linssiin, paras pentulagotto oli terve!
Terhi suomenti mulle, miksi lonkat ovat B/B, 
Kraniolateraalinen reuna on hieman avoin,
Kuvassa tuo lonkkamaljan yläreuna, joka voisi kiertyä pidemmälle reisiluun pään ympäri.
Ettäs tiedätte. :D

Kyynärät (ELL-arvio 0/0)

Lonkat (ELL-arvio B/B)

Lanneranka ("epävirallinen" kuva)
Eikä muidenkaan tuloksissa valittamista ollut, muut koirat kuvattiin A/A (ELL-arvio), 0/0 (ELL-arvio), lannerangat ok, polvet ok, sydämet ok (Rossi&Pucci), silmät ok (Puccilla 1 ylimääräinen ripsi). Ihan mielettömän hieno ja ihana asia, saadaan olla ylpeitä ja onnellisia!
Kiitos Terhille kuvauksen järjestämisestä, Niinalle matkaseurasta ja koko porukalle iso kiitos tsemppaamisesta ja seurasta kuvauspaikalla!

Kommentit