Itkupotkuraivarit

Kyllä elämä on ihanaa mulkkuikäisen (kyllä, luit oikein!) lagottolapsen kanssa. Rossi on tällä viikolla kiukutellut kaiken aikaa. Tai ei edes kiukutellut, vaan kiusannut. :) Jos ei huvita tulla sisälle, niin ei varmaan tarvitse tulla sisälle, eihän? Sitä ei tiennyt itkisikö vai nauraisiko, kun puolituntia jahtasimme ilkikurista pikkupentelettä. Nyt Rossi ulkoilee omalla pihallaankin liinassa, kun ei muuten usko. Edistystä havaittavissa. :) Lenkeillä korvattomuutta ei juuri esiinny (koputetaan puuta), siellä kyllä tullaan luokse kutsusta.

 

 Keskiviikkona oli Taipalsaarella treenit. Oli kyllä taas itkupotkuraivoamista sekin, ääntä lähti, seuraaminen sinnepäin ja muutenkin tosi tahmeaa. Ihmisryhmässä yritettiin joko pussata tuttuja tai kammoksua vieraita. Tehtiin helpotettu BH-treeni, seuraaminen vain hihnassa ja ilman koukkua. Tosin Tine ampui meille. Laukauksista Rossi hyppäsi mua vasten, mutten ole mitenkään huolissani asiasta. Onnistuin myös tallaamaan Rompposen varpaille ja sen kuuli varmasti koko Vitsai... Mutta niin vain koira jatkoi töitä, samalla, tosin ei kovin hyvällä, draivilla. Jotain positiivista. :)
Liikkeestä maahanmeno & luoksetulo ok, samoin istuminen, jos oikein muistan.
Paikkamakuu aluksi ok, mutta sitten nousi ruikkimaan (huoh!), palautin ja tehtiin helppo suoritus loppuun. Tätä pitäisi treenata paljon enemmän jos mielii keväällä kokeisiin. Ja ylipäätänsä kaikkea. Rossi osaa nyt kaikki tokon alokasluokan liikkeet ja BH:n liikkeet kohtuullisesti, mitään 10 suorituksia ne eivät ole, mutta siihen tottakai tähdätään. Treeniä, treeniä. Kun vaan ehtis ja jaksais. :)
Myös tokon avoimenluokan liikkeitä ollaan otettu vähän, kaukokäskyt on hienot lyhyellä matkalla, hyvä Roms! :)

Jäljellä ollaan käyty aina välillä, kiire on kamala, mutta jäljellä pysytään suurinpiirtein ainakin. Olen yrittänyt laittaa ruokaa pakasterasioissa jäljelle rauhoittamaan menoa, mutta ihan kuin Suuri Jäljestäjä ehtisi pysähtyä niitä syömään. Roms merkkaa ne kyllä, mutta jatkaa samantien matkaansa. Saa nähdä sunnuntaina mitä mua viisaammat sanovat asiasta. :)

Tänään Rossilla kävi Ropi-podhalanski vieraana ja kyllä pojilla oli hauskaa yhdessä painiessa. :) Meitä omistajia pelotti enemmän kuin koiria, hetkittäin piti laittaa silmät kiinni. :D Nyt on jopa Roms väsynyt, tätä ei usein nähdäkään! :D

Kommentit

Lähetä kommentti