Sata lasissa, nollat taulussa

Äitini oli kirjoittanut blogiin jutun Agosta, voi että, paappa on ihana ♥ Jutun voit lukea täältä.


Mamman irvinaama
Aamulla käytiin Rossin kanssa kentällä muka tottistelemassa. Pariin viikkoon ei ollakaan mitään tehty ja sen huomasi. Ihan pikkuisen vaan (huomaa sarkasmi!) edisti seuraamisessa. Ja sitä oltiin taas niin tulta ja tappuraa, en tiedä pitäisikö mun oikeasti ravistella tuota, tuntuu että pienet pakoitteet vaan villitsevät Rossia. Toki parempi näin, kuin se, että saisi perässä vetää ja maanitella.
Jäävät sujuvat hyvin, luoksetulossa eteentuleminen tarvitsee vahvistusta vielä paljon, samoiten sivulle tulo, en tiedä mitä tuomarit tuumaavat koirasta joka hyppää ohjaajan naamalle sivulle tullessa.
Seuraamisen kanssa saadaan edelleen tehdä töitä, edistää, edistää, edistää. Käännökset alkaa olla jo napakat, toki perfektionisti löytää aina hiottavaa. ;)
Ehkä me joskus päästään vielä kokeeseen... :)


Whaaaaat??

Yritin eilen illalla opettaa Rossille kosketusalustaa naksun kanssa. Voi luoja, voiko koira olla noin yksinkertainen. Roms ei osaa tarjota mitään muuta kuin maahanmenoa ja hännän heiluttamista. Ei edes katso mihinkään suuntaan (tai katsoo, palkkaan ja silmiin vuorotellen). Yritin vetää kosketusalustaa niin, että saalisvietti heräisi. Joo, kyllähän se hapuili perään, mutta mitään tassukosketusta ei kyllä tullut. Jos jollakulla on hyviä vinkkejä miten tuollainen, yksinkertainen eläin, saataisiin edes vähän tekemään jotain, niin saa ehdottaa. Sama ongelmahan on ollut myös noudossa.
Toista on ollut Agon kanssa...  Miten voikin kaksi saman rotuista koiraa olla kuin yö ja päivä. (Rossi on selkeästi yö ja August päivä!)


Kommentit

  1. Moi. Pitäisikö miettiä sitä tarjoamista uudelleen??:) Pitää jaksaa odottaa hiljaa ilman vinkkejä kun ja aivan varmasti koira tarjoaa haluttua toimintaa. Maltti on valttia ja ei ruveta auttamaan koiraa.Ei se tyhmä ole,,???!!!!Voi kyllä kestää aikansa kun rupee tajuamaan ja tarjoamaan .

    VastaaPoista

Lähetä kommentti