Oon piirtänyt tieni karttaan, suotta kai kohtaloaan karttaaTänään aloitettiin hallikausi. Itse en ehtinyt ottaa Rossin kanssa juuri mitään, mutta laatu kyllä korvasi määrän.
Aloitettiin seuruulla. Pari kertaa otti häiriötä toisella puolella olleiden koirien haukkumisesta, mutta korjasi nopeasti. Seuruu tuntui hyvälle, en tiedä miltä todellisuudessa näytti, mutta fiilis oli hyvä.
Luoksetulossa kävin ensin palkkaamassa istumisesta, sitten kutsuin, vauhtia liikaa ja hyppäsi päin. Otettiin lyhyemmällä matkalla, onnistui. Rossi on sitä mieltä, että kun vauhtiin päästään, niin jarruttaminen on yliarvostettua.
Liikkeestä seisominen. Eka tosi hidas, hiippaili, toinen jo parempi, heitin pallon taakse.
Nouto. Ensin kilon kapulalla. Varasti ja teki palautuksessa kunniakierroksen. Pienemmällä kapulalla mietti hetken toisko vai ei, mutta toi. Kotona palauttaa jo varmasti kapulaa, muualla tarvitsee vielä vahvistamista.
Kaiken kaikkiaan hyvä treeni, kunhan saisi paikkamakuu varmaksi, niin voitaisiin mennä kisoihin koittamaan onneamme. :) Koekalenteria on selattu. ;)

Treenien jälkeen käytiin Luumäellä Heidin ja lauman kanssa tunnin lenkillä. Voi kun omastakin pihasta pääsisi suoraan tuollaisiin maastoihin lenkkeilemään... Heidin ja Petrin yläkertaan on myös ilmestynyt studio:

Kuva Heidi Tuominen, Pasada ky
Ja suoraa mainostusta (mistä mulle ei edes makseta :D), Pasadalta saa studio- ja miljöökuvat taatulla ammattitaidolla. Me ollaan jo vakkariasiakkaita, mun valmistujaiskuvat ovat Heidin ja Petrin käsialaa ja koirapojatkin ovat olleet usein malleina. :)
Lisätietoja Pasada ky *klik*, kuvagalleria *klik*

Ja Luumäeltä vauhdilla takaisin hallille hallituksen ensimmäiseen kokoukseen. Tästä se vuosi taas lähtee. :)

Kotona ollaan treenailtu lähinnä pitkiä paikkamakuita (10-20min) ja noutoja. Kotona Rossi noutaa sekä puukapulaa (eri kokoisia, tähän asti suurin ollut 1kg), että metskua. Metsku oli ensin tosi ällö, mutta kun siitä kerta saa ruokaa, niin kyllä sitäkin kantaa, itseasiassa se on ihan kivaa. Ihanan yksinkertainen Roms. <3 br="br">

Kommentit