Syntyjään jo pahoilla teillä

Taas on ollut hiljaiseloa. Kotona ollaan treenailtu, välillä pihalla vähän jotakin, mutta yksin sielläkin.  Lähinnä ollaan keskitytty lenkkeilyyn kanavan laidan maisemissa, ja lenkin lomassa tehtyihin harjoituksiin.
Remmissä ei ole rähjätty, toki kiihtyy vielä ohitustilanteista. En kyllä tiedä otettiinko taas takapakkia, kun tänään pihasta tuli ihan ystävällinen irtokoira. En tiedä kumpi meistä oli murhanhimoisempi, minä vai Rossi ja Veikko häpesi silmät päästään meidän mekastuksen takia. :D

Roms 16kk
Rossi on kehittynyt edukseen, seuraavaa (ensimmäistä Suomen näyttelyä! :D) ollaan katsottu huhtikuulle. Saa nähdä meneekö pupu pöksyyn. Myös tokokoe on bongattu ja BH-koettakin harkittu. Jos nyt vaan saisi sen paikkamakuun kuntoon.

Agostinillekin on katsottu näyttelyä, Paappa menisi Kotkassa vetskuihin. :) Muuten Ago on kuulemma ollut mahdottoman vilkas ja suorastaan härski. :D En tiedä onko syynä karvojen alas ajaminen vai Nutrolin Nivel moniteho. Niin tai näin, kiva että Pappa jaksaa porskuttaa lonkistaan huolimatta. :)

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, eikä mulla ole oikein kerrottavaakaan joten puhukoot kuvat puolestaan. Tällä kertaa vain Rossi-saastetta. Arvatkaa mikä työ ja tuska tuossa seisotuskuvassa oli. Jos ei pikkukoira malta, niin pikkukoira ei malta! Muutama "nyt prkl seisot!" ja napakka ote parrasta, niin näköjään se hetken oli aloillaakin. :D

Lentävä italialainen
Rakastan

Omistajan uusi hiustyyli ja sylipuudeli :)

Kommentit