Uusi vuosi täynnä on toivoo, kaikki on uutta ja hienoo

Agostini jokunen vuosi takaperin

 Vuosi vaihtui aikalailla kuin aiemminkin. Olimme Veikon ja Rossin kanssa Heidin ja Petrin luona pahinta pauketta paossa. Tosin Rossi ei tänäkään vuonna reagoinut ilotulituksiin mitenkään. Roms on kyllä niin äänivarma koira, etten toista ole tavannut. Muuten se ei olekaan sitten yhtään niin varma missään. :D
Agostinikin oli kuulemma ottanut ihan lunkisti, sain puolenyön aikoihin kuvaviestin, missä Pappa nukkui sohvalla ihan tyytyväisen oloisena. Ihan hyvä juttu, jotkut uudet vuodet ovat olleet ihan kauheaa paniikkia.

Ja sitten se "pakollinen paha", eli menneen vuoden tavoitteet, miten ne onnistuivat ja tulevan vuoden suuret suunnitelmat.

Agolle oli vain yksi tavoite, sekin pikemminkin toive, eli pysyä terveenä ja iloisena. :)
Lisäksi hömppäilytokoa ja muita mielenvirkitystouhuja, myös ilman Riesa-Rossia. :)

 Pappa on voinut ihan hyvin ja on varsin pirteä vanhus. :) Välillä vähän hömppäiltiin ja kyllä Pappa on ihana <3 br="br">

Rossin tavoitteet:
- Kasvaa ja kehittyä pikku-hirviöstä vähän isommaksi ja vähemmän hirviöksi
- Oppia leikkimään ja palkkautumaan leikistä
- Tokon alokasluokan liikkeet, ei kuitenkaan vielä kisaamaan
- Näyttelyiden kiertoa vähän sen mukaan miltä näyttää. Mahdollisesti jokin pentunäyttely lähialueelta, Kotka ensimmäinen virallinen??

 Rossi kasvoi. Ja kasvoi. Ja kasvoi. 48cm ja kiloja ehkä kilo tai kaksi liikaa. :D
Rossi leikkii ja palkkautuu leikistä.
Tokon alokasluoka liikkeet on ihan hyvällä mallilla, ei kisattu, paitsi yhdissä möllikisoissa. :)
Käytiin 3 näyttelyssä, 1 pentunäyttely (VSP-PEN), Eestin voittaja (EEJW-12, PU2) ja Baltian voittaja (EH2). Rossi ei ole mikään erinomainen rotunsa edustaja ulkonäöltään joten näyttelyt jäivät vähälle. Toinen syy oli kehäkäytös, Rompposta ahdistaa tuomarit.

Vaikka vuonna 2012 ei kummoisia tuloksia saavutettu, jäi kaiken kaikkiaan hyvä mieli. Rossi kävi terveystutkimuksissa lokakuussa ja sai terveen paperit. Rossi on täyttänyt harrastuskoiran saappaansa erinomaisesti, Roms on ollut lähes kaikkea mitä olen uskaltanut toivoa. Toki silläkin on omat puutteensa, mutta kukaan ei ole täydellinen :)
Agostini ihastuttaa edelleen, Paappa ottaa pieniä erityisoikeuksia koko ajan enemmän, höppänä. <3 p="p">
Sitten tämän vuoden tavoitteisiin

Agostinin tavoite on edelleen pysyä reippaana ja terveenä papparaisena. Veteraani-ikä tulee toukokuussa ja jos Pappa on hyvässä kunnossa ja turkissa, niin voitaisiin jossakin näyttelyssä käydä veteraaneissa pyörähtämässä, ilman mitään tulostavoitteita. :)

Rossin tavoitteet ovat sitten vähän korkeammalla.

Toko- kisaamaan, vähän fiiliksestä riippuen joko yhdellä ykkösellä avoimeen tai TK1. Jos vauhtiin päästään, niin myös TK2. Ei pitäisi olla mahdotonta, mutta ei pidä sanoa. :D
PK- BH-koe heti keväällä tai alkukesästä. Jäljestämiseen varmuus ja menoa vähän rauhallisemmaksi. Tottis kuntoon, esineruutu aluilleen.
Näyttelyt- muutama näyttelykäynti Suomessa/ulkomailla ilman kummempia tulostavoitteita.
Arkielämä- remmirähjäyksestä eroon! Mahdollisimman paljon ihmisten ilmoilla kulkemista ja varmuutta vieraiden ihmisten lähestymiseen. Arkielämässähän Rossin varautuneisuus ei näy oikeastaan mitenkään. Lenkeillä se ei väistä ihmisiä tms., ne tilanteet joissa se ahdistuu ovat niitä, kun ihminen hakee siihen kontaktia. Ja toki Rossillekin toivotaan tervettä elämää. :)


Ja omat henkilökohtaiset tavoitteet. Tai yksi tavoite, järjestelmällisyys niin koiraharrastuksessa kuin ihan arjessakin.

Eiköhän tuossa ole meille tehtävää ihan riittämiin, varsinkin tuossa omassa tavoitteessani. :) Jokatapauksessa hyvää tätä vuotta kaikille blogimme lukijoille! :)

Kommentit