Iltatokot

Treenimasennus voitettu! Tiistain treenien jälkeen oli aivan pska fiilis suoraan sanottuna. Kun tietää, että koirasta olisi vaikka ja mihin, mutta ohjaaja ei tee muuta kuin töpeksii.. Suunnittelin jo käskyn vaihtoa (mikä kyllä on edelleen mahdollista..), mutta tänään jokin naksahti, ainakin väliaikaisesti, paikoilleen pikkulagoton aivoissa! Ollaan nyt jankattu ja hinkattu maahanmenoa, olen kokeillut eri äänenpainoja, käsimerkkiä, vartaloapua ja kaikkea, mutta kun ei vaan tipu, niin ei tipu.
Noh, sitten hetsasin pallolla oikein kunnolla ja pikkuhiljaa pikkukoira alkoikin tippumaan! Ja tästä on todisteita!

Kokeiltiin myös seisomista, ettei vaan tipu siinäkin. Ei tippunut. :) Ja joo, ennakoi istumisen.. :D


Nouto


Metskun lämpenemistä odotellessa tehtiin kaukot. Ai että tuo koira on liikkis, jos ihan vähän vaan pyllyä liikutan, niin ethän huomaa, ethän? Rakas Rossi, huomasin kyllä :)


Ja loppuun ällömetsku. Miksi näytän noin dorkalle... :D Illan naurut.. :D Noh, jokatapauksessa alkukankeuden jälkeen ihan kiva. :)


 Nyt on jopa ihan hyvä mieli siitä, että meillä on möllitokoon paikka. Meinasin jo senkin perua, kun ei Rompponen suostunut maahan menemään.

Suunnitelmissa olisi tehdä jonkin sorttinen kisarutiini Rossin kanssa. Olisiko blogin lukijoilla hyviä tsemppibiisejä kisatilanteisiin? :) Itsellä tulee mieleen ainakin tämä:


Kommentit

Lähetä kommentti