Miksi naiset rakastuu renttuihin?

Pieni Roms
Eilen aamusta jälleen hallilla. En kyllä muista treenistä, muuta kuin että hyvä fiilis jäi! :) Tämä on sitä järjestelmällistä ja tehokasta treeniä, mitä tavoittelen - not!
Aloitettiin paikkamakuulla, kävin palkkaamassa, oli ihan hyvä. Eihän Roms vielä varma makaaja ole, mutta edistyy hyvin.
Liikkeestä maahanmeno. Käsiavulla ok. Pitäisi alkaa pääsemään tuosta käsiavusta eroon.
Metallinouto. Vähän ällötti, mutta saalisnoudolla onnistui, hieno Roms!

Sitten tehtiin vähän muita kun tokojuttuja :)
Puomi - ekaa kertaa ikinä! Ylös meni hyvin, suoran meni hyvin ja sitten jumahti, taisi korkean paikan kammo iskeä. :D Kun rohkaistui ja uskalsi tulla alas, niin sittenhän sitä rallitettiin jo vauhdilla, nopeasti Roms pääsee jännityksistään (jos ei ihmispelkoa laskea) :)
Matala A - patukka toiselle puolelle A:n juurelle. Ei ongelmaa, Roms tekee mun mielestä kivasti, ei hyppää vaan nimenomaa kiipeää.

Toinen paikkamakuu, jälleen kävin palkkailemassa ja korjasin kun lötkähti lonkalle.

Treenien jälkeen lähdettiin Taipikselle pilkille! Tosin pilkkiminen vähän jäi ja keskityttiin enemmän eväiden syöntiin. :D Rompponen sai hyvää hankitreeniä ja illalla meillä oli kerrankin väsynyt koira. Sitä ei turhan usein tapahdu. :)

Ja tänään ollaan vietetty rauhallisempaa päivää, äsken käytiin Niinan ja lauman kanssa citylenkillä, mikä meni Rossinkin osalta hyvin. Loppuun Lotta vielä kopeloi, ensin Roms painautui mua vasten, mutta rentoutui sitten sen verran, että seisoi omilla jaloillaan ja söi Lotan tarjoamia nameja. Ehkä se siitä. :)
Huomenna olisi sitten taas aamusta Ullan kanssa hallille, jospa sitä jotain videon tynkää vaihteeksi. ;) Ja varmaan täytyisi suunnitella mitä meinaa treenata...

Kommentit