Reissussa ja reeneissä

Tule kesä ja uimakelit <3 br="">
Ei mitään uutta auringon alla. Viikko sitten oltiin Oulussa Veikon sukulaisilla, Rompponen oli mukana. Roms yllätti käytöksellään todella positiivisesti! Se ei sätkyillyt turhia ja rauhoittui vieraissakin paikoissa maaten ja tuli toimeen vieraiden ihmisten, jopa miesten kanssa. :) Voimme siis ehkä jatkossakin lähteä jonnekin reissuun. :) Edes 7 tunnin automatka ei käynyt Rossin hermoille, kontista ei kuulunut tai näkynyt mitään, paitsi pydähdyttäessä. Hirveän helppoa matkaseuraa :)

Aamulla pikatreenit hallilla, töihin oli kiire niin, etten ehtinyt edes jäädä suustani kiinni Ullan tai Ninan kanssa.
Rompposelle seuruuta. On se hienoo, niin hienoo. :) No en tiedä onko oikeasti, mutta mulle jäi hyvä fiilis.
Liikkeestä maahanmeno, tippui hyvin, annoin käsiavun.
Liikkeestä seisominen ok.
Paikkamakuu lyhyt, mutta hyvä. :)


Äly loistaa ilmeestä?
 Töitten jälkeen kävin vielä työväentalolla tekemässä pikatreenin (mikä ihmeen innostus mulla on menossa? :D). Vähän oli hukassa meno, mutta huomautuksella parani.
Seuraaminen, vasemmalle käännökset toimii! Oikealle käännökset vähän löysiä. Täyskäännökset vaatii vielä vähän lisää sujuvuutta.
Liikkeestä maahanmeno. Ei käsimerkkiä, ok.
Luoksetulo. Ekalla kerralla en ehtinyt edes kääntymään kun takaa kuului TUMTUMTUM. Sieltä tultiin, lujaa ja hirveän ylpeänä. :) Harmi, että siellä pitäisi malttaa istua ja odottaa kutsua. Uusi yritys, kävin palkkaamassa istumisesta. Sitten luoksetulo, hienosti suoraan eteen ja siitä palkka.
Nouto, ensin hihnassa, ok. Toinen vapaana, meni hyvin kapulalle, kävi maahan, otti kapulan, mietti hetken ja toi sitten. Palkka ja vapautus.
Loppuun paikkamakuu, aika jotain 30 sekunnin ja 1 minuutin välillä, etäisyys muutama metri. Ok, katseli ympärilleen, mutta antaa katsella, ei se kone ole. :)


Rossin remmikäytös on edistynyt taas, hetkeen ei olla rähisty ollenkaan. :) BH:n kaupunkiosuus ei kuulosta enää yhtään mahdottomalle.. Kalenteri alkaa täyttymään uhkaavasti lupaavasti :)

Kommentit