Rukkasten tekijälle töitä...

...En tosin tiedä pitäisikö rukkaset tehdä koirasta vai omistajasta. Varmaan jälkimmäisestä.

Käytiin reilun parinkymmenen minuutin lenkki ennen treeniä hallin ympäristössä. Siinä Roms vaikutti oikein kuuliaiselta, juoksenteli irti ja kiipeili pitkin lumipenkkoja. Vaan ilmeisesti oli vain tyyntä myrskyn edellä.Aloitettiin liikkeestä maahanmenolla. Piippasi jo liikkeelle lähtiessä eikä mennyt maahan (istui), vaikka annoin käsimerkin. Toiselle käskyllä ja hurjalla avustuksella meni maahan. Yritin innostaa, että jospa olisi paremmin kuulolla.
Uusi yritys. Jäi seisomaan! Käsimerkistä tuli luokse hyvittelemään (mutkun mä en tajuuuu! T. Rossi) ja nappasi jonkun kankaanpalan mikä nyt eteen sattui ja lähti irrottelemaan. Tekeikyllä hienon luoksetulon takaisin tullessa. Jotain positiivista. :) Pari maahanmenoa erikseen, ei liikkeenomaisesti.
Sitten taas jatkuu, uusi yritys käsiapua ja vihdoin ja viimein uppoaa. Tosin istumisen kautta meni maahan, mutta meni nyt kuitenkin. Ja toinen yritys kanssa ok (btw miksi ihmeessä tein vielä uudestaan, kun se nyt kuitenkin jo äskeisellä meni?)

Liikkeestä seisominen samanlainen kuin ennenkin. Pysähtyy joo, mutta ei mitenkään napakasti. Auttaisikohan takapalkka? Ja vähän steppaili kun palasin vierelle.
Ja Ullalta hyvä pointti, en valmistele liikkeitä yhtään ! Olisihan se nyt reilu kertoa koiralle mikä liike on tulossa.


Metsku. Ensin yäk ällö metsku ja ruma nostaminen. Toinen jo parempi, Ulla vei kapulan ja laittoi laippa meihinpäin, mikä auttoi nostamaan nätimmin.


Lopuksi hyppy. Merja kolisteli hallin ulkopuolella ja Roms jäi sitä kyttäämään. Mutta hyppäsi
(vartaloavun kanssa) ja seisoi kun palasin viereen. Ja toinen niin, että palkkasin suoraan hypyn taakse.

Koira autoon huilille hetkeksi ja paikkamakuu. Juu ei tullut mitään, kävi ihan kierroksilla ja piippasi vaan. Loppujen lopuksi seisoin lähes koiran varpailla ja palkkasin sarjatulella, niin sitten oli melkein hyvä.

Tehdään siis omistajasta rukkaset, minkäs Rossi tyhmälle ohjaajalle voi. Että tälläiset treenit tällä kertaa, pohjalta ei pääse kuin ylöspäin, eiksnii?

Kommentit

 1. Moi. hyvältä se näytti kun positiivisesti ajattelee ja tokohan on positiivista:) Mielummin noin ,että intoa löytyy kun pitäisi mukana vetää! Enemmän vaan ohjaajalle mustavalkoista tapaa koulutukseen ja vot homma pelaa kun itse tietää mitä tekee..Sitäpaitsi siusta tulee aika laihat rukkaset,ehkä nahka sellaiset vain:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo metsku on ihan kiva ja hyppykin, jos ei tuota häiriön ottamista lasketa.
   Tahtoo vaan usko loppua, kun ei mihinkään edetä. Eikai se auta kuin mennä tuijottelemaan peiliin. Huoh. :)
   Tulihan ne videot perille? :)

   Poista

Lähetä kommentti